150 cc scoter ım var o bile 10 kuruş yakıo 
150 cc scoter ım var o bile 10 kuruş yakıo![]()
mobilet haric vitesli tüm motorlar scooterlar dahil en düşük yakan bildiğim kadarıyla Kymco Actıv 110 Cup...50-55 ykr yaktığına şahit oldum...
Hadi geçmiş olsun bakalım:rendeer: Bak kafaya takılcak bir sorun değilmiş tamam insan sıfır alıyor en ufak şey bile canını sıkıyor ama onarılmış hemen kazasız belasız güle güle bin artık:cat: Yollar senin:
mobilet haric vitesli tüm motorlar scooterlar dahil en düşük yakan bildiğim kadarıyla Kymco Actıv 110 Cup...50-55 ykr yaktığına şahit oldum...
Eyvallah saol :cat: Evet biraz moralimiz bozuldu ama çözüldü sonuçta.Bendeki şans işte.Motoru aldık havalar resmen kışa döndü.Dün yağmurda bindim biraz ayakkabılar pantolon falan bayaa ıslandı.Neyse artık havalar düzelince daha iyi alışıcaz motora.
okadar yakan pasifiğe acil iyi bir hava filtresi lazım bence sonradan aklıma geldi bide onu denesin arkadaş..
hadi ya su bildiğimiz activ innovadanda az yakıyomuş iyiymiş bendeki wave önceki km de 5 kuruş yakıyordu ama artık emekli oldu....valla innov 8-8,5 arası yakıyor...evdeki eski c90 115-120 arası artık rektefiye diye bağırıyor....
Valla abi gözümüzle şahit olduk o kadar yaktığına gezilerde falanYeni karbüratör aldı yine çözülmedi sorun şuan akıbetini bilmiyorum ama yakıyordu yani o kadar
![]()

arkadaşlar akşama sizle çok acayip komik bir şey paylaşıcam...Honda ile alakalı...motorun bi kaç fotosunu çeker koyarım akşama...ok veya yarına...
ozcan kardeş bende makinayı yıkatıp parlatınca aynen bi aşık oluyorum düldüle...
Bekliyoruz abi ne ki acaba merak ettim walla![]()