Motosiklet Kullanan Potansiyel Suçlumu!

hocam bahçelievler motosiklet hırsızlığının kalesidir tekinde bi yer degildir yani orda bunu yapmaları cok normal ve güzel bence kontroller dahada artmalı polisin direk suclu gözüyle baktığını zannetmiyorum sadece motorlulara biraz daha yoğun bakıyolar özellikle geceleri sokakta oturmus konusuyosn arkadasınla tak hemen ekip otosu bende yaşadım bunu ama kötü birşey degil

bu tarz keyfi tutum olabiliyor genc polis arkadaşlarda...bu keyfiyetide yeni uygulama veriyor...keyfiyet veya görev artık adı her neyse yetki onda kural uygulayıcı olarak yapılacak bence fazla bir şey yok...hiç kimsenin alnında VERGİSİNİ ÖDEYEN NAMUSLU VATANDAŞ:::KATİL:::pSİKOPAT::: veya yaş konum durum belirten bir detay yazmadığına göre varsın sorsun...görevini yapsın...

Benide uzun zaman önce Beşiktaşda 3 kişi takibe aldı...ben anladım ve yanlarına gittim beyler hayırdır dedim durum nedir... kimlik göstermemi istedi...gasp dolandırıcılık masasından sivil memurlar...bende yabancı değilim dedim kimlik gösterdim...sonra bir tebessüm oldu bana şüpheli şahsın bir fotosunu gösterdiler...inanaılmaz şekilde bana benziyordu ben bile şaşırdım tip kilo herşey birebir...adam kredi kart dolandırıcısymış...heryerde aranıyormuş vs...

yani hayatın içinde bir detayı genelleme yaparak anlatmak bana abes geldi...

genc olarak hitap edilmek hoş olsa gerek...:p ama tabi beyefendi veya hanımefendi demesi gerekir...oda memur arkadaşın hatası bence...

Genç demesindeki sebebi hemen anlayabildiğim için kızdım, yoksa kötü bir şey değil. Hiç bir zaman araba kullanan birine bunu demiyorlar, bende araba kullanıyorum ve hiç bir zaman böyle bir hitapla karşılaşmıyorum karşılaşmadım. Bence şunu demek istemişti motosikleti ancak gençler veya çocuk yaştakiler kullanır ve aranması gereken sizlersiniz. :)
( Motosikleti bisikletle eşdeğer gördüğü için )

bu ülkede motosiklete karşı olmayan sadece motosiklet kullananlar !ßenide kaç sefer yok sağdan solda şikayet geliyo diye ehliyet ruhsat kontrolü yaptılar hatta çoğunda hareket hlinde deil motosikletimin yanındaydım..1 seferinde memura etraftaki pizza kuryeleri için yaptıkları şikayetle benm bi ilgim yok diyerek laf dalaşına dahi girdim:mrgreen:Bu ülkede motosiklet sahibiyseniz hem trafik hemde çevre birçok olumsuzluqu qöz ardı etmek zorundayız ki bu tutkuya bi kere kapıldınmı vazgeçmekte mümkün olmuyor:wiinkk:

Bu arada adım Emrah istanbul..Büyükçekmece yeni üye deyilim daha öncede bi üyeliğim wardı onu kaybettim ama yinede çoğu kişiye göre yeni sayılırım..
kazasız belasız sürüşler:rendeer:

Katılıyorum arkadaşım, bende Büyükçekmece de oturuyorum. Büyükçekmecelilere özel bir durum mu bu yoksa. :)

hocam bahçelievler motosiklet hırsızlığının kalesidir tekinde bi yer degildir yani orda bunu yapmaları cok normal ve güzel bence kontroller dahada artmalı polisin direk suclu gözüyle baktığını zannetmiyorum sadece motorlulara biraz daha yoğun bakıyolar özellikle geceleri sokakta oturmus konusuyosn arkadasınla tak hemen ekip otosu bende yaşadım bunu ama kötü birşey degil

Herkezi kontrol etseler sorun değildi. Motosiklet olduğu için bizi kontrol ettiler.

ShowDown, sen polis misin???

Hayır değilim. Burada sorun sadece polisin bakış açısı değil. Genel olarak araç diğerlerinden küçük olduğu için diğer araç sürücüleride farklı bakıyor.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar