16 mayıs cumartesi ankaraya gidiyoruz....

aslında bi tane BURGMAN'ım olsa.... hoplaya zıplaya gelirdim....

allah büyük,o güne kadar bellimi olur?

Zaman yaklaşıyor...

Gezi , katılımcı sayısı açısından az ve öz olacağa benzer. Ne dersin örganizatörüm ?

aslında bi tane BURGMAN'ım olsa.... hoplaya zıplaya gelirdim....

allah büyük,o güne kadar bellimi olur?

abi senin zat için nedirki ya 400 km çerez hem yayla gibi motor:cherry::cherry:

Zaman yaklaşıyor...

Gezi , katılımcı sayısı açısından az ve öz olacağa benzer. Ne dersin örganizatörüm ?

az olsun öz olsun dostum nerde çokluk orda şenlik olmöuyor her zaman:cherry::cherry::queen:

Son düzenleme:
Motosikleti
Honda Forza 250 (2026)
Bende gelmeyi çok istiyorum.Bakalım bu hafta içinde Kanuni seyhan 150c,kanuni caracal 200,Mondial 250 mct,Keeway supershadow 250 bu modellerin arasından bir tanesini alacam.Alırsam yanınızdayım.Bu arada seyhan 150c uzun yola gelir mi?

Bende gelmeyi çok istiyorum.Bakalım bu hafta içinde Kanuni seyhan 150c,kanuni caracal 200,Mondial 250 mct,Keeway supershadow 250 bu modellerin arasından bir tanesini alacam.Alırsam yanınızdayım.Bu arada seyhan 150c uzun yola gelir mi?

gelir abicim gelir bizim tayfanin oldugu yola her türden motor gelir geirken çekmek için halat falan getirisin bişey olursa çekeriz:wiinkk::rendeer:

Zaten sabit hizimiz 80 olacagi için hiç zorlanmadan ve zorlamadan gideriz...

Son düzenleme:
ankarada askerlik yapmış ve çok özlemiş biri olarak ilk motorum mondial kt 125 le size katılırdım:) ama
bazı eksiklikler var en önemlisi a2 ehliyetimi almadım daha :p gelemiyorum.
size iyi yolculuklar diliyorum..

ankarada askerlik yapmış ve çok özlemiş biri olarak ilk motorum mondial kt 125 le size katılırdım:) ama
bazı eksiklikler var en önemlisi a2 ehliyetimi almadım daha :p gelemiyorum.
size iyi yolculuklar diliyorum..

Gel olm ne okacak 5 motor arasinda sanami ehliyuet soracaklar derdim ama örnek biri böyle demez:cherry::cherry: bende bu yüzden ehilyetini al diyorum:queen::queen:

arkadaşlar listeye kayıtlı olmayan iki arkadaşımız daha geliyor..cbf 250 ve pıoner 200 ... bilgilerinize...

Ramço , Sedat ne diyorsunuz bu işe? :silent:

bu geziye bu sene katilamayacagimizi üzülererek bildiririm:cherry::cherry:Geçen sene gittim abi ben 2 saat balik bekledim:queen::queen:

17 mayıs yuvacık gezisi var ama.Arkadaşlar programı bozmayın kocaeli yuvacığa bekliyoruz öyle planlanmıştı.Kocaeli mt olarak bekliyoruz.Selamlar....

seneye inşallah:cherry::cherry::cherry:

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
gelin arkadaşlar gelin hepiniz hoşgeldiniz Allah kaza bela vermesin farınız açık yolunuz aydınlık olsun

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar