16 mayıs cumartesi ankaraya gidiyoruz....

arkadaşlar liste sabit duruyor..... haydi mt den motoruna ve kendine güvenen yürekler.....

nasip olursa işlerim düzgün giderse yolunda bende geleblirim hacım yaa unutmadık daha düzce gezisini...

Motosikleti
Honda Forza 250 (2026)
O zamana kadar motorumu alırsam bende aranızdaki delilerden birisi olurum o yüzden belkiyi işaretledim.

Motosikleti
ϸεџꬶεѻҭ ӽϸ ꜯꝏ ꬶҭ
Aslında ben de delilik edip bu geziye katılmayı çok isterim. Ankara'da askerlik yapan bi arkadaşım da var, onu da görmüş olurum hem. Ancak Yuvacık gezisi ile çakışması beni biraz düşündürdü. Geçen sene malum sebepten Yuvacık gezisine katılamamıştım. Bu sene çok istiyorum o yüzden ama bakalım. Belkiyi işaretliyorum şimdilik. :cat:

Motosikleti
ϸεџꬶεѻҭ ӽϸ ꜯꝏ ꬶҭ
dostum , pendiğe kadar yorma beni. bence gölcükte buluşsak daha uygun olacak. ne dersiniz? :cat:

Gölcük yolumuzun üstü olmaz. Az daha gel İzmit'e doğru. :) İzmit otoban üzerinde buluşuruz (Ben de gelirsem tabi :cherry:).

en mantiklisi izmitte buluşalim yada sen gazı aç artık nerede denk gelirsek:queen:

en mantiklisi izmitte buluşalim yada sen gazı aç artık nerede denk gelirsek:queen:

Yok yok en iyisi biz İzmitte buluşalım.:queen:
Aksi halde hepimiz gaz açarsak , kuvvetle muhtemel lastik patlarsa karşılaşırız.:p

Sedat bu arada cevapta gizli bir isteksizlik seziyorum, yoksa sen beni sevmiyor-istemiyormusun:silent::salut: Birlikte yol almak neden korkutuyor seni , bilmiyormusun ki bende de YBR var :queen::cat:

Şaka bir yana , umarım o tarihte bir aksilik çıkmaz. En güzel şekilde gider geliriz. Diğer gezilerinizden de anladığım kadar sizlerle tanışmak ve yol yapmak zevkli olur.:cat:

şuanda bir aksilik çımazsa 5 motor garanti ve belki gelecek arkadaşlarda var..ama beş motor garanti...

kanka katılım ne kadara yüksek olursa o kadar eğlenceli geçecegine inanıyorum... ama sebeb ve sonuç ne olursa olsun motorcu motor üzerinde zevk alır ve biz motorla ankaraya gideceğiz...eski günlerdeki gibi....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar