Hayden kendini iyi hissediyor

Nicky Hayden, Katar'da geçirdiği şiddetli kazanın bu haftasonu gerçekleşecek Japonya Grand Prix'sindeki performansını etkilemeyeceğini söyledi.

Ducati pilotu, Losail'deki sıralamaların sonuna doğru geçirdiği şiddetli kazada şans eseri yara almamıştı. Katar'dan bu yana kendini toparladığını ifade eden Hayden, Motegi'de bu kazadan arta kalan herhangi bir etki olmayacağını kaydetti.

"Perşembe günü hastanede yapılan kontrollerimde herhangi bir kusura rastlanmadı. Gayet iyi durumdayım. Kazadan arta kalan hiçbir etki yok" diyen Amerikalı pilot, sözlerini şöyle sürdürdü: "Ducati ile çıktığım ilk GP'de istediğim noktaya varamadım ama iyi işler de olmadı değil. Yarışın ikinci yarısında en hızlı turu gerçekleştirdim. Testler de gayet iyi performans sergiliyorum."

Kaynak:Türkiye F1

Nicky Hayden, Katar'da geçirdiği şiddetli kazanın bu haftasonu gerçekleşecek Japonya Grand Prix'sindeki performansını etkilemeyeceğini söyledi.

Ducati pilotu, Losail'deki sıralamaların sonuna doğru geçirdiği şiddetli kazada şans eseri yara almamıştı. Katar'dan bu yana kendini toparladığını ifade eden Hayden, Motegi'de bu kazadan arta kalan herhangi bir etki olmayacağını kaydetti.

"Perşembe günü hastanede yapılan kontrollerimde herhangi bir kusura rastlanmadı. Gayet iyi durumdayım. Kazadan arta kalan hiçbir etki yok" diyen Amerikalı pilot, sözlerini şöyle sürdürdü: "Ducati ile çıktığım ilk GP'de istediğim noktaya varamadım ama iyi işler de olmadı değil. Yarışın ikinci yarısında en hızlı turu gerçekleştirdim. Testler de gayet iyi performans sergiliyorum."

Kaynak:Türkiye F1

pistlerde varlığı ile yokluğu arasında pek fark olmayan bir yarışcı. stilinin hiç sevemedim. zevkli bir yarışı hiç olmadı. bir kere Rossinin kendi hatası yüzünden tesadüfen dünya şampiyonu olmuş bir sürücü. yarışcı bence Rossi, Stoner,Pedrosa,Haga,Gibernau,Lorenzo,Kenan Sofuoğlu ,gibi 1. hedefleyen ve inatçı yarışcı olmalıki izleyenlerde keyif alsın.
Hayden e geçmiş olsun diyorum :)

pistlerde varlığı ile yokluğu arasında pek fark olmayan bir yarışcı. stilinin hiç sevemedim. zevkli bir yarışı hiç olmadı. bir kere Rossinin kendi hatası yüzünden tesadüfen dünya şampiyonu olmuş bir sürücü. yarışcı bence Rossi, Stoner,Pedrosa,Haga,Gibernau,Lorenzo,Kenan Sofuoğlu ,gibi 1. hedefleyen ve inatçı yarışcı olmalıki izleyenlerde keyif alsın.
Hayden e geçmiş olsun diyorum :)

:cat::cat::cat:

Stilini sevemediniz mi?Nedendirki?
He peki iyimiş o zaman...:cherry:
O zaman sevgili Hayden; geçmiş olsun:p

Stilini sevemediniz mi?Nedendirki?
He peki iyimiş o zaman...:cherry:
O zaman sevgili Hayden; geçmiş olsun:p

şöyle izah edeyim . bir futbol maçı izleseniz bol gollü ve heyecanlı bir maç olmasını istemek gibi bişey bu.özellikle motor gp , superbike,supersport ve F1 yarışlarını yakından takip eden biriyim . hayden i hiç çekişme halinde ve birincilik için yarışırken görmedim diyebilirim . hep 2. liğe razı olmuştur en iyi olduğu dönemlerde bile

mesela haydenden şöyle bir yarış izlemedim hiç linke tıklayın lütfen

http://www.metacafe.com/watch/441229/moto_gp_valentino_rossi_vs_sete_gibernau_last_lap_at_philip/

Cem rossi tam bir psikopat ya :) nekadar zevkli dimi yarışları
yaşayan efsane bu adam .
düzlüklerde stoner motor farkı ile geciyor onu ama virajlarda şansı yok ;) iğne deliği kadar boşluk bulursa affetmiyor

abi ben bu yarşı canlı canlı izlerken tv kaşısında heyecandan kusuyodum az kalsın...

moto gp istanbulparkta ne güzel izliyorduk . ozevkimizide aldılar elimizden
Superbike gelse keşke istanbulada o heyecanı yerinde izleyebilsek

Kentucky Kid diye bir belgeselimsi vardı bu herifi anlatan. Orda Türk tercümana gıcık olup basın toplantısını terk mi ediyordu ne. Ondan önce de bir tripler, bir bakışlar. O gün bu gündür acayip gıcık olurum bu adama. Tamam, Türk tercüman da az kıl değildi ::156::

bence bir miktar on yargili davraniliyor. stili gayet de agresif hatta pistte arka tekeri daha fazla zorlayan yok gibi.

cesaret, kazanma hirsi vs. eksik, onlar da olsa zaten podyumdan inmezdi

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Hayden MotoGp'nin en kaliteli pilotlarindan biridir.
Sampiyon olmasi da bunun en buyuk kanitidir.
MotoGp gibi bir ortamda tesadufen sampiyon olamazsiniz.
Haftalarca suren bir mucadele, her hafta yenilenen ve denenen teknolojiler,hava durumu,form durumu, motorun durumu vs. vs. gibi bir suru etkenin sorumluluk tasidigi bir mecradir motosiklet yarislari.

Belki istikrarsiz yorumu yapilabilir.
Fakat iyi pilot degil demek biraz insafsizlik olur.
Honda gibi Ducati gibi takimlarin Hayden'i tercih etmesini neyle açiklayacagiz?
Bi isi bilmiyorlar mi da boyle yeteneksiz bir pilotu takimlarina aldilar?:)

Hayden, sampiyon oldugu sezonun ertesinde butun sezon boyunca, motosikletinden sikayet edip durdu.
Honda takimi hiç bir atilim yapmadi.
Geçen sezon akillari baslarina geldi ve Hayden için biseyler yapmaya çalistilar.
Fakat taslar bir turlu yerine oturmadi.
Sonunda da ipler koptu.
Hayden motosiklette fazla guvenlik unsurlarini sevmeyen bir pilot.
Kontrolun kendisinde olmasini istiyor.
Bu nedenle Ducati ile çok daha iyi isler çikaracagina inaniyorum.
Zaten basaramazsa yaris hayatinin sonuna yaklasiyor demektir.
Bunun bir takim oyunu oldugunu da unutmamak gerekiyor.

Bir video da ben ekleyeyim.:wiinkk:

[YT]HBXIuUdsZBg[/YT]

Son düzenleme:
Valeo Hayden'e pilot değil derken sevmediğini belirtmek istemiş bence..(mecaz)

Gerçektende pilot olmadığını söylemiyor yani coq :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar