[Adana - MT]

cümleten hayırlı akşamlar:rendeer:
süreyya abla şimdiden geçmiş olsun cumaya bi daha derim:)

haluk hocam 2 logoyuda görseydik daha net cevap verebilirdik ama ben evet diyorum adanamızın simgelerinden.

arkadaşlar birşey soracağım. evet veya diye cevap istiyorum sadece. logoya son şeklini vermek üzereyim. soru: logoda taş köprünün resmi olsunmu olmasınmı.

cevap çok basit evet veya hayır. 1 saat içinde gelen cevaplara göre değerendirme yapacağım.
olsun bire senin zevkine güveniyorum.okadar

olsun bire senin zevkine güveniyorum.okadar

yav muzaffer abi çok siyasi bir cevap vermişsin. tamam haluk hocamın zevkine bırakta haluk hocamda fikir istemiş anket yapalım demiş sonra senin zevkin böylemiydi deme abi
evet cevap veriyorum haluk hocam taşköprü olsun adananın simgesi hatta taş köprünün tam ortasınada ben şimdi vstrom resmi isterim:mrgreen::mrgreen:muzaffer(fazerr) abi de dogal olarak fazerr ister diger muzaffer abide 600 f ister derken neyse konuyu daha fazla laşgalaştırmayım yav biz bu soruya EVET yada HAYIR diye cevap verecektik ama hep muzaffer abinin yüzünden bu kadar yazmak zorunda kaldım:mrgreen::mrgreen haluk hocam kızma saygılar :rendeer::rendeer:

yav muzaffer abi çok siyasi bir cevap vermişsin. tamam haluk hocamın zevkine bırakta haluk hocamda fikir istemiş anket yapalım demiş sonra senin zevkin böylemiydi deme abi
evet cevap veriyorum haluk hocam taşköprü olsun adananın simgesi hatta taş köprünün tam ortasınada ben şimdi vstrom resmi isterim:mrgreen::mrgreen:muzaffer(fazerr) abi de dogal olarak fazerr ister diger muzaffer abide 600 f ister derken neyse konuyu daha fazla laşgalaştırmayım yav biz bu soruya EVET yada HAYIR diye cevap verecektik ama hep muzaffer abinin yüzünden bu kadar yazmak zorunda kaldım:mrgreen::mrgreen haluk hocam kızma saygılar :rendeer::rendeer:
yav taşköprünün ortasına bula,bula senin külüstürümü layık gördün.:pr::pr:eek:lsa olsa kendi emeği oldugu için haluğun motoru olsun neolur yaniiii:cherry::cherry::cherry:ben taşköprüyü isterim okadar.haluğum şimdiden emeğine sağlık:rendeer:

yav taşköprünün ortasına bula,bula senin külüstürümü layık gördün.:pr::pr:eek:lsa olsa kendi emeği oldugu için haluğun motoru olsun neolur yaniiii:cherry::cherry::cherry:ben taşköprüyü isterim okadar.haluğum şimdiden emeğine sağlık:rendeer:

saygılar abi ne demek haluk hocamın motoru olsun lafımı olur.(NASIL ABİ UYGUN SİYASİ BİR CEVAP OLDUMU)

Adana İl Temsilcisi
arkadaşlar,olaya birde şöyle bakın;haluk kardeşimiz,doğal olarak ADANAMIZIN simgelerinden birini koymak istemiş,bence iyide olur.şöyle bir bakın,şimdi çocuk adana kebabınımı,koza resminimi,şalgam resminimi koysaydı.bence EVET.BU ARADA SON HALİNİN RESMİNİ DE İSTERİZ.

haluk hocam sesin çıkmıyor yav ankete katılan da yok gibi millet uyuyormu ne veya dizi falanmı var

resim yok dimi hocam tişörtün görebilecegimiz anketi öyle yapsak daha iyi ve net sonuç çıkardı

valla deniyorum ama pek hoş durmuyor yaw. son olarak bi tane yapmıştım yine en şık o duruyor. hem sade hemde daha modern gibi. buarada yarın tshirtleri görmeye gideceğim benimle gelmek isteyen varsa yarın buluşalım.

valla deniyorum ama pek hoş durmuyor yaw. son olarak bi tane yapmıştım yine en şık o duruyor. hem sade hemde daha modern gibi. buarada yarın tshirtleri görmeye gideceğim benimle gelmek isteyen varsa yarın buluşalım.

tamam halulçuğum.beni temsilen hareket edebilirsin.top sende nasıl istesen onu yap :cat:

saygılar abi ne demek haluk hocamın motoru olsun lafımı olur.(NASIL ABİ UYGUN SİYASİ BİR CEVAP OLDUMU)
siyasi cevap anca fazerr,ın resmi yani benim resmim.:queen: olabilr demen olurdu ozaman seni sırtımda taşırdım,hende dl 1000 ile beraber:salut:

Son düzenleme:
Adana İl Temsilcisi
ikincide motora dair birşey yok bence.teker araba tekerini andırıyor.birincide de bayrağın üçüncü boğumu fazla gibi geldi.

valla bora abi boğumu ben yapmadım hazır resim olduğu için ona bişi yapamıycam bencede birincisi daha hoş. bu arada yarın ne yapıyorsun. benimle gelsene. gidip bakalım şu tshirtlere.

ikincisi,birinciden daha kötü.birinci daha güzel en azından motosiklet var.evet bayrağımızı biraz daha az dalgalansın.

ben yatar .bayyy

Son düzenleme:
selam arkadaşlar ben timur :rendeer:
osmaniye buluşmasında ve kaynargözde sayenizde eşim ve ben çok eylendik.ortamınız çok güzel Allah bozmasın
sanırım çoğunuzla tanıştım, tanışamadıklarım için yazayım demirgürselin abisiyim
hepinize iyi akşamlar.bu arada
süreyya hanım geçmiş olsun

Cycle%20logo.jpg

mccrackenclub.jpg

400_F_11344651_4Qo4RW2uiwkbWkOXkFlIFHRDJvJQlHCg.jpg

colorado_motor_company_mens_black_sleeve_t_back_logo.jpg

arkadaşlar birşey soracağım. evet veya diye cevap istiyorum sadece. logoya son şeklini vermek üzereyim. soru: logoda taş köprünün resmi olsunmu olmasınmı.

cevap çok basit evet veya hayır. 1 saat içinde gelen cevaplara göre değerendirme yapacağım.
sanırsam 1 saat geçti ama olmasın dediğimi belirtim:bounce:
buda bi değişiği

ya bune haluk:pr: vur dedik öldürdün:bounce:

selam arkadaşlar ben timur :rendeer:
osmaniye buluşmasında ve kaynargözde sayenizde eşim ve ben çok eylendik.ortamınız çok güzel Allah bozmasın
sanırım çoğunuzla tanıştım, tanışamadıklarım için yazayım demirgürselin abisiyim
hepinize iyi akşamlar.bu arada
süreyya hanım geçmiş olsun

timur abi hoşgeldin :rendeer:
kalıcı ve katılımcı olman dileğimle, kopamayacağına eminim :cat:

bide bu kuş kanadıda ney haluk.
sade bir motosiklet resmi çok daha hoş olur.önceki seçimimizde vardı.arka yüzde motosiklet ve adana motosiklet yazısı, ön yüzde sol göğüs hizasında dalgasız bir bayrak olsun.çok daha hoş olacağına emin ol :cat:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar