Hyosung Gt 250 comet aldım sanki :)

Moderatör
lucasım hayırlı olsun allah iki motorda kocatsın yengemizede hayırlı olsun,allah kaza bela vermesin,yazın çıkın şöyle adanaya doğru uzayın iki lafın belini kıralım

Teşekkürler efem :) Gelebilsek keşke.. Bizde bekleriz bu taraflara :)

Benimde sana sempatim var:p

Pazar günü Çiçek'le Çınarcığa gidicez, biraz işimiz var orda, kısmet olursa belki görüşürüz.:)

E bekleriz o zaman :) itinayla çay ısmarlarız sahilde mesela. Evde de ısmarlarız..
Özelden İrtibat bilgillerimi yolluyorum :)

Son düzenleme:
Sorunlu olduklarını bildiğimden, kesinlikle motoru zorlamadığını belirtti arkadaş.

]

hayırlı olsun...:cat:

ön yargılı olma bence...o sorun R modeline ait ...onda sıkıştırma daha fazla oluyor granaja bağlı olarak ...naked motor sahipleri rüzgardan o sıkıştırmayı yapamıyorlar makinaya...

hayırlı uğurlu olsun çok sevindim Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin.değirmendere taraflarına gelirsen beklerim herzaman.numaramı biliyorsun

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
daha yeni görüyorum başlığı. hayırlı uğurlu olsun. kazasız belasız ağız tadı ile binebilmeni dilerim.

Moderatör
Hortlattınız :) iyi dilekleriniz için teşekkür ederim arkadaşlar... (3.000 Km yol yaptım bile :p)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hayırlı olsun cicin:p bu motoru Keeway LandCruiserle karıştırıyorum ona göre yorumlarım güvenilmezdir:mrgreen:

Hayırlı uğurlu olsun.. Çok sevindim.. Allah eşinle ağzının tadını hiç bozmasın inşallah... Hep böyle mutlu kalın... Selamlar..

Adana İl Temsilcisi
sevgili Lucas bu yaz kısmet olursa,ADANA'dan çıkıp KARADENİZ yolculuğu yapacağız.KARADAENİZ sonrası yolu biraz daha uzatıp,EMEKKORAY kardeşimizin daveti üzerine,yalova'ya da geleceğiz.sağ olsun kendisi özelden bilgilerini de yolladı.eğer temmuz sonuna doğru orada olursanız sizlerlede tanışmak isteriz.hemde benimde hyo gt 250'im vardı.tecrübelerimi sizinlede paylaşmış olurum.sevgilerimle.

Moderatör
sevgili Lucas bu yaz kısmet olursa,ADANA'dan çıkıp KARADENİZ yolculuğu yapacağız.KARADAENİZ sonrası yolu biraz daha uzatıp,EMEKKORAY kardeşimizin daveti üzerine,yalova'ya da geleceğiz.sağ olsun kendisi özelden bilgilerini de yolladı.eğer temmuz sonuna doğru orada olursanız sizlerlede tanışmak isteriz.hemde benimde hyo gt 250'im vardı.tecrübelerimi sizinlede paylaşmış olurum.sevgilerimle.

adanalı abim, buradayım her daim... Herzaman beklerim, görüşebilmek ümidiyle :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar