neden motosiklet kullanıyorsunuz

neden motosiklet

• Kullanılan toplam oy
    226
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Motosikletin İsyanı sembolize ettiğini düşünüyorum,

Dağ taş gidiyorum,yakıt olarak da uygun,daha özgür bir araç...

Açıkçası bisikletle yapamayacağım şeyler için motosikleti tercih ederim,

1989'dan beri iki teker üzerindeyim...

bu anketi yapan arkadaşım teşekkür ederim yanlız yanlış yapmışsın
anketi şöyle değiştirebilirdin
"neden motora başladınız"
çünkü bütün motorcular sadece bir şey için motora başlar daha sonra anketteki bütün maddeler geçerli hale gelir öyle değil mi?

ben asıl sebebi merak ediyorum yani?? o yüzden bu konuyu açtım bakalım zamanla üyelerimizin yazdığı cevaplarla ve verdiği oylarla sonuç belli olacak.
GÜNCELL

O kadar çok neden var ki..., güvenlik bakımından tercih ediyorum:mrgreen: Sınırları bildikten sonra problem yok.

aslında şöyle bir seçenek de olmalıydı.. canıma kastım var ondan :p

Katılmamak elde değil. Aslında o sondaki 'bir aşk' seçeneğini 'kara sevda' olarak değiştirmek lazım. :)
Binmeden yaşayamadığım için biniyorum. Binmeden durabilsem kesinlikle Türkiye'de kullanmam sonumu bekleye bekleye ve hatta göre göre. (Ama bir yandan da Allah ayırmasın motorumdan tabi) [Yaman çelişkiler silillesi vallahi :cherry:]

Kız arkadaş bulmak için:)

Bende aynı nedenle biniyorum da işler çok kesat zira kız arkadaş zor bulunuyor :p Ama bugüne kadar arkama binen kızların hepsi de çok güzeldi :queen:

Katılmamak elde değil. Aslında o sondaki 'bir aşk' seçeneğini 'kara sevda' olarak değiştirmek lazım. :)
Binmeden yaşayamadığım için biniyorum. Binmeden durabilsem kesinlikle Türkiye'de kullanmam sonumu bekleye bekleye ve hatta göre göre. (Ama bir yandan da Allah ayırmasın motorumdan tabi) [Yaman çelişkiler silillesi vallahi :cherry:]

Amaan.. allah göstermesin arkadaşım. sonunu göre göre değil, tehlikelerin farkında olarak diyelim.

aynı sofrada oturabileceğimiz insanları seçebiliyoruz ama aynı yolu kullanırken böyle bir seçim şansımız yok. tek beklentimiz kurallara biraz daha uyan, az da olsa sindirmiş tipler ama şimdilik sadece beklenti..

Kaza bela laflarını duymak istemiyorum artık. Zaten gündelik hayatımız, bir sürü basitliklerle, oyunlarla, insancıklarla dolu. Bir de bunları düşünerek kirletmeye ne gerek var. elimizde geldiğince dikkatli olmaya devam ederiz aklımız yettiğince, gittiği yere kadar da bineriz.. umarım 50li yaşlarında da burada laflayan bir çok insan olur aramızda.

aslında şöyle bir seçenek de olmalıydı.. canıma kastım var ondan :p

:queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen:

Bende aynı nedenle biniyorum da işler çok kesat zira kız arkadaş zor bulunuyor :p Ama bugüne kadar arkama binen kızların hepsi de çok güzeldi :queen:[/QUOTE]

bende istiyorum bende:queen::queen::queen::queen::queen::queen:
,,,, güzel güzeli çeker........

Son düzenleme:
Kız arkadaş bulmak için:)

hiç o yönden bakmamıştım işe yarıyomu bari :D

bende 2 teker bi hastalık bisikletle başladı motorla devam ediyo gezmeyi çok seviyorum ne bilim manyak bi alet bu motorlar :)

Bende aynı nedenle biniyorum da işler çok kesat zira kız arkadaş zor bulunuyor :p Ama bugüne kadar arkama binen kızların hepsi de çok güzeldi :queen:

şu son cümleden bi anlam çıkaramadım :) merakımı afbuyur

O kadar çok neden var ki..., güvenlik bakımından tercih ediyorum:mrgreen: Sınırları bildikten sonra problem yok.

ne güvenligi abi ya bunun neresi güvenlik vala ben kesin bi kac seneye kalmaz gene bi taraflarımı kırarım bunun heryeri güvenlik olsa nolur ya ip üstünde sürüyoruz :)

Son düzenleme:
Bir aşk şıkkını oyladım bunu eşim çok iyi bilir.:)

Tabiiki eşim önce gelir ama motosiklet sevdam azalacağına çoğalıyor Gencay arkadaşım "umarım 50 li yaşlarda burada laflayan çok olur" demiş işte birisi benim.(yaş 47):cherry:

Tabiiki eşim önce gelir ama motosiklet sevdam azalacağına çoğalıyor Gencay arkadaşım "umarım 50 li yaşlarda burada laflayan çok olur" demiş işte birisi benim.(yaş 47):cherry:

darısı başımıza 27 benim yaş 47 me gelincede burda olurum inş :D

iyi o zaman sizin 3 benim 19 senem kalmış :)

ne güvenligi abi ya bunun neresi güvenlik vala ben kesin bi kac seneye kalmaz gene bi taraflarımı kırarım bunun heryeri güvenlik olsa nolur ya ip üstünde sürüyoruz :)

Benim tafik politikamda trafikten sıyrılmak geliyor ne kadar önümde sağımda solumda araba yoksa o zaman içim rahatlıyor.
Otomobille bu mümkün değil , yaramazlık yapamıyorum:mrgreen:

Yıllardır bu sitede bunun nedenini anlata anlata bitiremedik yau. :mrgreen:

motosiklet cok guzel bir hobi yeni sosyal ortamlara girme anahtarı dostluklara baslama noktası ve tabiiki birkere tutuldugunda kurtulamadıgın bir ask o, cok seviyorum motorumu bugun hastayım hastaneye gittim muayene oldum grip malum bu mevsimin hastalıgı hastaneden cıktım esimi de alıp motorumu koydugum ailemin evinin altındaki garajıma gittim ve onu gordum hergun gormek istiyorum onu calıstırdım sesisini dinledim sonra eve geldim simdi de istirahat yani motor hem hobi hemde ask bana gore motosiklet zevk isi huzur isi...

bu anketteki güç ile ilgili şık hariç hepsi bana tutuyo ama oyum aşk tan yana oldu

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar