Bu nasıl titan !!

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Arkadaslar daha oncede tıtan kullanmısdım kendini zor cekiodu arkadasa 2000 model bi titan aldık yeni motor her vitesde ön teker yerden kesilio :D ben bu olayı daha once bı r1 turbo videosunda gormusdum 4. vitese kadar her vitesde motor ön dikiyo :D bi titan icin normalmı bu ::silent::queen:

titanı bilmem de, arkadaş normal mi? :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
haha ben kullanıorum :D arkadas ögrenme asamasında

valla son 10 güne girdik depar atıyorum sonra herşey sakin.. sakin derken daha düzenli, sakinliğinden değil :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Buda turbo titandır belki:p

:D:D valla aldıgımız adam anlatıp duruodu bu teker makınası soyle kalkıo boyle kalkıo icimden hadi len cekıodum aynı tvs apache gibi siz isdemeden ön kaldırıo :D daha oncede titanım wardı ılk motorum 2 kişi yokusu zor cıkıodu peugeot j9 mıınıbuslerle beraber cıkıodum yokusu :D:D

Forumdan Uzaklaştırıldı
Eyimiş valla..

ben 100 cc lık 4 zamanlı yarı otamatık 4 wıteslı cup motoruyla bıle 2.wıtes on kaldırıyodum ne warkı bunda bırak oda 4 de kaldırsın

bu titan'dan bir tanede bana lazım :) en azından r1'e gerek kalmaz :wiinkk:

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Arka disliyi kontrol et.
Orjinaliyle bir karsilastir.
Bakalim ne goreceksin?

Ben Yamaha rx135'li birinin arkasında 5-6 km seyahat ettim düzce de.Valla o adamda yolun nerdeyse 4'te birinde ön kaldırmıştı.O yüzden ihtimal veriyorum

Forumdan Uzaklaştırıldı
ben 100 cc lık 4 zamanlı yarı otamatık 4 wıteslı cup motoruyla bıle 2.wıtes on kaldırıyodum ne warkı bunda bırak oda 4 de kaldırsın

sorun orda ben kaldırmıorum kendı kalkıo :D

Arka disliyi kontrol et.
Orjinaliyle bir karsilastir.
Bakalim ne goreceksin?

hmm oda olabılır orjinal zincir korumalıgı ıle kapalı ama dişli büyütülmüş olma ıhtımalı yok buyuse sıgmazdı heralde

Son düzenleme:
Dişli aşırı büyümediyse sığar. Bir'de debriyaj balataları yeni ve orjinaline göre kalın olabilir. Bu arada arka dişli orjinalse eğer ön dişliye bak. :)

tek teker arifin r1 gibi arka dişliyi büyüttüyse kalkar.ayrıca burda bi kro var titanı var kro sürekli sahilin ortasında araç girişi yasak yere girip insanların arasında kafa kaldırıyor yani titanlarda var bi keramet =) bu arada neden dövmüyorsunuz demeyin aynı şahısı apartmanın bodrumunda ayakkabı çekiceğiyle dövdüm bütün apartman seslere indi aşağı sonra annem aldı elimden =)

çok ilginç benimde vardı 2000 yılında sıfır titanım hiç böyle huysuzluklar yapmazdı.:pale:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar