70Tl Motorsilk ,30 Tl Bor-Power'a yamuldukr: , nasıl kandım bunlara kendime kızıyorum:bounce:
ee hoca olmak kolay değil:cherry:
70Tl Motorsilk ,30 Tl Bor-Power'a yamuldukr: , nasıl kandım bunlara kendime kızıyorum:bounce:
sen kullandınmı???
Dayanamadım valla, Kaplumbağaya da attım(gazlı olduğundan hararet problemi vardı),Clio'ya da(Hızlı gitsin,az yaksın dedim)
Vaat edilendenden uzak iki ürün de:farao:
hadiya. bilgilenmiş olduk sağol
Ne zaman Castrol bir yağ katığı çıkarır ilk alan ben olacağım:silent:
Zaten kaliteli bir motor yağı içinde gerekli katıkların hepsi vardır.:cat:
doğru diyosun
Castrol'da çalışmıyorum:queen: ama seminerlerine katılmışlığım yok değil![]()
uzman tvde açıklıyo zaten, kullanılmaması gerekli diyo
bor zaten motora performans hız için geliştirilmiş bir madde değilki dilimizde tüy bitti anlat anlat
bor sadece motordaki yağlamayı aşınmayı minumuma indirmek haliyele motorun pistonlardaki aşınmayı minumuma indirmek haliyle motorunde ömrünü uzatmak için geliştirilmiş bir madde o kadar..
castrol ünde magnetic i var partekül bazında aynı görevi gören bor power gibi..
yani bu bor powerdan böyle büyük mucizler neden bekleniyor anlamıyorum altı üstü bir madde motor iyileştirmek metaldeki aşınmayı gidermek ve aşınan motorlardaki yerleri partikkül bazında doldurarak motorun verimli çalışmasını sağlayan bir katkı..
bor zaten motora performans hız için geliştirilmiş bir madde değilki dilimizde tüy bitti anlat anlat
bor sadece motordaki yağlamayı aşınmayı minumuma indirmek haliyele motorun pistonlardaki aşınmayı minumuma indirmek haliyle motorunde ömrünü uzatmak için geliştirilmiş bir madde o kadar..
castrol ünde magnetic i var partekül bazında aynı görevi gören bor power gibi..
yani bu bor powerdan böyle büyük mucizler neden bekleniyor anlamıyorum altı üstü bir madde motor iyileştirmek metaldeki aşınmayı gidermek ve aşınan motorlardaki yerleri partikkül bazında doldurarak motorun verimli çalışmasını sağlayan bir katkı..
benim zamanımda katkı maddesi diye bir kavram yoktu...bence bunlar artan teknolojik gelişmelere paralel olarak tüketim çılgınlığına neden olan işe yararlığı tartışılır tuzak kimyevi maddeler...işe yaramadığınıda ispatlayamam...açıklamam duygusaldır...piyasaya olan güvensizliğimle alakalı bir durum...yoksa bor konusunda düşüncelerim farklı...
Borun kimyada yapıştırıcılarda ve her çeşit malzemeye katılarak dayanımını arttırmada kullanıldığını biliyorum. Castolgibi sadece yağla uğraşan devlerin Bor üzerine çalıştıkları doğru, son derece gizli formülleri Bor esaslıdır.
Ekstra katık ne zaman işe yarar:silent: motor yağ yakmaktadır o zaman:cat:
Fazla değil hiç bişey bekleme o katıklardan ,yağlamayı devirdaim etmez o yüzeye yapışan sümük:wiinkk:
Borun kimyada yapıştırıcılarda ve her çeşit malzemeye katılarak dayanımını arttırmada kullanıldığını biliyorum. Castolgibi sadece yağla uğraşan devlerin Bor üzerine çalıştıkları doğru, son derece gizli formülleri Bor esaslıdır.
Ekstra katık ne zaman işe yarar:silent: motor yağ yakmaktadır o zaman:cat:
bu arada hacoli şimdi benim makina 2000 de bir 150-200 gr arası yağ eksiltiyor ...de demek oluyor ki yaza ayvayı yidik...bu dalga yağından kullansak bu tarz kayıplara etkisi olur mu...