3 senedir sorunsuz binen de biz değiliz bu motora :wiinkk: Yazık yahu 45 dkk rolanti de harcanan benzine yazık diyorum serviste söylesem gülerler:cherry::cherry::farao::farao::farao:ybr katili:queen::queen:
3 senedir sorunsuz binen de biz değiliz bu motora :wiinkk: Yazık yahu 45 dkk rolanti de harcanan benzine yazık diyorum serviste söylesem gülerler:cherry::cherry::farao::farao::farao:ybr katili:queen::queen:
Arkadaşlar merhaba; motorumu çalıştıramıyorum; pazar akşamı motoru son çalıştırdığım zaman çalıştırdıktan sonra saniyelik gösterge ışıklarında ve farda gidip gelmeler oldu ama sonra geçti, akşam park ettim ve sabah bi geldim motoru çalıştıramadım, ayak marşı ile bikaç kez denedim olmadı, üstelemedim; daha sonra motoru bıraktım ve 2 gün sonra sorunun sigortadan olabileceğini düşünerek sigorta aldım ve taktım ama gösterge vs.ışıkları yine yanmadı; ayak marşından deniyim dedim ve marş pedalına bikaç kez vurunca gösterge ışıkları saniyelik gidip geldi ama daha sonra ışıklar tekrar gelmedi ve gece olması hasebiyle insanların rahatsız olacağı düşüncesinden yine pek üstelemedim; gittiğim ustayı aradım ve motoru yokuşta vurdurarak çalıştırıp kendisine getirmemi söyledi ama kışın daha öncede motoru vurdurarak çalıştırmayı denemiştim ama çalıştıramadım ; herhangi bir tavsiyesi olan arkadaşlar bana tavsiyede bulunursa sevinirim...Saygılar...
bujiyi söküp delikten katır sidiği dökün, daha sağlam çelik elde edin. :wiinkk:TEKTEKER_RAMÇO;' Alıntı:silindir ısın dıkca suyunu alır ve çeliklesir..buda ilerde çok ısınmalarda pistonun şişmesini engeller......
Merhaba arkadaşlar ybr arıyorum bu aralar maximum 1.500 tl olacak temizde birşey olursa iyi olur.Buraya yazayım size haber vereyim dedim.
Varsa bildiğiniz yada düşerse birşeyler özel mesaj atarsanız sevinirim[/QUOTE başka aradin özellik varmi dostum tiger eksoz koruma demirli 46 litre kappa çantali yan ayaklikli depo kılıflı gibi ekstralarida olsun mu:queen::queenparaya 2004 bulunur...
insane ve hirkil önceliklet teşekkür ederim; bu sene yağmurların çok yağması ve benimde malesef motoru çok yağmur altında bırakmam hasebiyle hirkil arkadaşımın dediği mantıklı gibi geldi; bende pas sökücü wd-40 var akünün başlarını onunla bi temizleyip daha sonrada gres yağı sürerek tekrar bir deniyim, eğer sorun devam ederse ayak marşı denemeye devam...
Arkadaşlar;
Geçen gittiğim periyodik bakımdan sonra motor tuaf bir durum ortaya çıktı, çalıştırmak için marşa basıyorum "pık" ediyor ama çevirmiyor, marştan elimi çekince bir "pık" daha. Sonra tekrar bastığımda çeviriyo ve çalışıyor. Bujiyi kontrol ettiğimde gevşek oluğunu ve etrafında biraz is oluştuğunu gördüm. Biraz sıktım ama daha da sıkılabilir. Ne kadar sıklak lazım bunu sonuna kadar daha dönemeyecek kadar sıkmak mı lazım?
arkadaşlar sedat 57 ufak bir kaza geçirmiştir...arka lastik patlayarak bariyellere savrulmuştur... çok şükür sedat ta ve artçısında bişey yok.. motorda maddi hasar var.. buradan kendisine tekrar geçmiş olsun diyorum..
arkadaşlar sedat 57 ufak bir kaza geçirmiştir...arka lastik patlayarak bariyellere savrulmuştur... çok şükür sedat ta ve artçısında bişey yok.. motorda maddi hasar var.. buradan kendisine tekrar geçmiş olsun diyorum..