Herkes KASKının Fotoğrafını Yüklesin...

Buda benimki

DSCF0931.jpg

DSCF0899.jpg

DSCF0930.jpg

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
dostum kusura bakma ama bu o cins kask değilmi hani çene arkaya geçiyo cam önde kalıyo??
hep bi kulanan görüp te sprmak isterdim nasıl bişey bu diye çünkü hep inceledim ve hep çok cins geldi bana ama sen kulanıyosan ve de güzel bişeyse söyle de yakın incelemeye alayım bu kaskı tipi yok ama kulanım amacı ve sağalamlığı varsa bende alayım..

benim kaskım da NOLAN 102 çene açılır normal vede siyah camı var tabiki her ikiside buhar camlı.

Hayir arkadas o senin dedigin model degil sen baskasi ile karistirdin , bunun çenesi arkaya geçmiyor bu modelin çenesini aninda çikarabikiyorsun aynen f16 pilot kasklari gibi. çenesi ayri bir parça , f16 oxyjen maskesi gibi istersen kenarda asili olarak birakirsin yada aninda tüm çikarabilirsin . Birde herkesin zevki baska senin için CINS olabilir ama benim için bu vazgeçilmez tipi var uzaktan görünce muhtesem duruyor...

Senin sandigin model bu galiba: (Airoh TR1 Sport)
tr1matrmcp.jpg

kask bir kere yere düşünce değişmesi gerekiyormuş.yarışçı süleyman memnun (yamaha bayisi-maslak)bir raportajında söylemişti, ben onun yalancısıyım. :p
özelliğini yitiriyormuş söylediğine göre, gözle göremediğimiz çatlamalar oluşuyormuş kaskta.

kask bir kere yere düşünce değişmesi gerekiyormuş.yarışçı süleyman memnun (yamaha bayisi-maslak)bir raportajında söylemişti, ben onun yalancısıyım. :p
özelliğini yitiriyormuş söylediğine göre, gözle göremediğimiz çatlamalar oluşuyormuş kaskta.

evet doğrudur. gözle göremeyecegin catlaklar oluşmuş olabileceğinden kaskın güvenilirliği kalmaz. öte yandan düşünüyorum da, yere düştü diye kaskını değiştirecek kadar sağduyu sahibi adam az vardır. misal ben kendimin de boyle bir durumda kaskı yenileyeceğimi sanmıyorum.

akşama buraya nasibse kaskımın yeni halini koyacağım super olacak bekleyin:D

dsc01311h.jpg

en soldaki siyah benim :)

@blackberry son kare hoşuma gitti, CBF 250 reklamında bile böyle poz yoktur :)

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
pr_02_28_max.jpg

Çekmekle uğraşamadım kusura bakmayın.Benim kask'da bunun aynısı.

Sıfır fark. :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar