Motosiklet Eğitmeni
hocam analizim için not alabilirmiyim![]()
Estagfurullah ya.
hoca kim biz kim?
hocam analizim için not alabilirmiyim![]()
Ben motorcuya kırmızı yanıyor demedim ki,
Siyah araca yeşil yanıyor dedim![]()
Dönüş için ışık konulmamış desen doğru da , yeşil yanıyor dersen motorcuya kırmızı yanması lazım.Ayrıca evet Siyah arabaya yeşil yanıyor (Ya da dönüş için ışık konulmamış)
Guzel olgunlasiyor konu.
Gidis ve gelis ayri olan bolunmus bir yol burasi.
Isiklarin oldugu yerin hemen onunde de saga ve sola tali çikislar var.
Bu turden yollara her yerde rastlayabilirsiniz.
Eger donus yapacaksaniz, isik yesil yandiginda cebe girer, kirmizi yanana ya da yol bosalana kadar beklersiniz.
Daha sonra geçisinizi yaparsiniz.Yolun ortasindan donus yaptiginiz için de orada ayrica sizin için bir isiklandirma olmaz.
Gorkemin koydugu su videodaki tek hata, bu sazanin motosiklet kullaniyor olmasidir.
[YT]q6NV1_1E3Xc[/YT]
Bu arkadasin herhangi bir alet kullanmasi yanlis bence.
Sabah ekmek bile yaglamasin.
Biçagi kaydirip, bir aile faciasina sebep olabilir.![]()
arkadaşlar, 98 r1 in hata kodlarını arıyorum, yıldız a samuraya gittim beldeyama ile görüşeceklerini sölediler ama bir türlü herhangi bi cvp alamadım..
Tam olarak sorunu anlamadım ama cevabı bu dosyada yoksa başka yerde zor bulursun.
http://www.bethman.net/r1forum/manuals/98_99_servicemanual.zip
murat bu servis manueli, elimde mevcut ama hata kodlarını yazmamışlar..
hata kodlarından kastım motorlarda elektrikle alakalı arızalar oluştuğu zaman kimsinde direk soketle bilgisayara bağlanıp hatası okunuyor kimisinde ise verdiği fi ışığının yanıp sönme sayısından bulunuyor, benim motorumda da devir saati belli aralıklarla 8 bin devri ve 9bin devri göstererek 2 ayrı hata veriyor, fakat bu kodların ne hatası olduğunu bi türlü çzöemedim