16 mayıs cumartesi ankaraya gidiyoruz....

hayırlı yolculuklar eyer yazın yolunuz sınopa duserse gelın temmuz gıbı sınop ordu rıze trabzon gezısı yapcaz sınop mt olarak

Sizlerle tanışmak ve gezmek güzel olur diye tahmin ediyorum.
Kendime verilmiş sözüm var "YBR'mi alınca en kısa sürede Atamızı ziyarete gideceğim"...
Sizin düzenlemiş olduğunuz gezi her iki durum için de güzel bir vesile olur sanırım.
Bu arada Bursa'dan ben nasıl katılabilirim sizlere? Nerede ve saat kaçta buluşulur?
Bir aksilik olmazsa inşallah sizlerleyim dostlar.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
valla abicim güzel gezi olurda, ybr ler gibi gidersem benim motor hararet yapar ankara yollarında,, size iyi yolculuklar, güzel fotoları bekliyoruz...

Kendime verilmiş sözüm var "YBR'mi alınca en kısa sürede Atamızı ziyarete gideceğim"...
Sizin düzenlemiş olduğunuz gezi her iki durum için de güzel bir vesile olur sanırım.
Bu arada Bursa'dan ben nasıl katılabilirim sizlere? Nerede ve saat kaçta buluşulur?

sedatla konuşalım ve sana haber verelim..... bir şekilde uygun yer bulur ve buluşuruz....

ankaraya vardığınızda size katılabilirim :D

telefonlaşırız... sen bize rehberlik yaparsın....

valla abicim güzel gezi olurda, ybr ler gibi gidersem benim motor hararet yapar ankara yollarında,, size iyi yolculuklar, güzel fotoları bekliyoruz...

600 rr peşimizde 80 km ile giderken düşünemiyorum..istanbula geldiğinde silindir kapak contasını değiştirmek zorunda kalırsın..

Başkent sizi bekliyor arkadaşlar :rendeer:

ölmezde sağ kalırsak yakında ordayız...

hayırlı yolculuklar eyer yazın yolunuz sınopa duserse gelın temmuz gıbı sınop ordu rıze trabzon gezısı yapcaz sınop mt olarak

insallah nasip olurda geliriz.......

Son düzenleme:
hayırlısı ramço
kazasız belasız gidin gelin inşallah :rendeer::rendeer:

biraz daha bekleseydinizde bende alsaydım yıbırımı ozaman gelirdim sizle :p
listeye gelecem işaretlemişsin çağla..yoksa ben mi yanlış anlamaktayım...arkadaşlara artcı mı olmayı düşünüyorsun?
gencay da bu ara yeni bir cross aldı haberin var mı bilemem,belki geldiğinde haberimiz olursa görüşebiliriz...bu arada ben hala fuar fotolarımızı bekliyorum...

listeye gelecem işaretlemişsin çağla..yoksa ben mi yanlış anlamaktayım...arkadaşlara artcı mı olmayı düşünüyorsun?
gencay da bu ara yeni bir cross aldı haberin var mı bilemem,belki geldiğinde haberimiz olursa görüşebiliriz...bu arada ben hala fuar fotolarımızı bekliyorum...

maksat katılımı yükseltmek gelecegimden değil :p
ama birgün ankaraya gelirsem mutlaka sizleri ziyaret ederim...

fuar fotograflarını ben en azından siteye attım bi kısmını sizinkinden hiç bişi görmedik.... gencayda sende gözüme gözükmeyin :bounce: :cherry:

maksat katılımı yükseltmek gelecegimden değil :p
ama birgün ankaraya gelirsem mutlaka sizleri ziyaret ederim...

fuar fotograflarını ben en azından siteye attım bi kısmını sizinkinden hiç bişi görmedik.... gencayda sende gözüme gözükmeyin :bounce: :cherry:
onu gencaya hatırlatayım.makinasını alalı çok oldu..
madem maksat katılımı arttırmak ben de artırayım biraz... :p

evet hani motoruna güvenenen arkadaslarim nerdesiniz:mrgreen:

ya şimdi gelirim de otobanda ezilirsin fln üzülürüm dib gaz yapamam :D: wala sevdim bu işi 1000km ha saat kacta cıkıcaz cadır da bulurum belki vala ben motoru km si yüzüden satamıcak ::D daha gecen gün sakaryaya gittim bi aksilik olmazsa bende gelirim

ya şimdi gelirim de otobanda ezilirsin fln üzülürüm dib gaz yapamam :D: wala sevdim bu işi 1000km ha saat kacta cıkıcaz cadır da bulurum belki vala ben motoru km si yüzüden satamıcak ::D daha gecen gün sakaryaya gittim bi aksilik olmazsa bende gelirim

gelin dostun gelin... bir tanede cbf 250 gelliyor arkadaşlar.... şuan sedat ben ve sabri garanti ... geriside gelecekj allahın izniyle..motoruna güvenenler ve güvenmeyenler buyrun...

gelin dostun gelin... bir tanede cbf 250 gelliyor arkadaşlar.... şuan sedat ben ve sabri garanti ... geriside gelecekj allahın izniyle..motoruna güvenenler ve güvenmeyenler buyrun...

yolda motoru bozulan olursa ankaraya kadar çekeriz ortak ya sorun degil:cherry::):p

arkadasim yalovadan feribota binip pendik ' e gelirsin biz seni ordan aliriz o kolay iş sen yeterki gelmek iste:wiinkk:

hacı sen gelde otobanda ez beni ya görürüm seni 200 km sonra her yerin agrimiş titreşimden uguşmuş vaziyette:queen::queen:

hacı sen gel bizle bnir gitmen sart degil ara ara uzarsin:queen::queen:daha olmadi sen bas git girişte bizi bekle:queen::queen:

Son düzenleme:
Hayırdır niye geliyorsunuz?

Atamızı görmek demek onu görmek demek değildir.. :)

Bu arada arkadaşlar gelmeden irtibat kuralım. evim anıtkabire yürüyüş mesafesinde.

sizi istanbul yolundan alıp rehberlik yapabilirim bir mani çıkmazsa.

daha cok var abi geziye ben seninle irtibat kurarim msni de ekledim zaten:rendeer:

Hayırdır niye geliyorsunuz?

Atamızı görmek demek onu görmek demek değildir.. :)

Bu arada arkadaşlar gelmeden irtibat kuralım. evim anıtkabire yürüyüş mesafesinde.

sizi istanbul yolundan alıp rehberlik yapabilirim bir mani çıkmazsa.

çok iyi olur..bize ankarada rehberlik yapacak birine ihtiyacımız var....

keşke gelebilsem kanka xD

yolunuz acık olsun ay sonu bızde 3 cbf 150 ıle orduya gıdıyorum yorgun olabılırım malum uc dort gun orda kalıcam yoksa gelırdım hayırlı yolculuklar

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar