Sizlerle tanışmak ve gezmek güzel olur diye tahmin ediyorum.
Kendime verilmiş sözüm var "YBR'mi alınca en kısa sürede Atamızı ziyarete gideceğim"...
Sizin düzenlemiş olduğunuz gezi her iki durum için de güzel bir vesile olur sanırım.
Bu arada Bursa'dan ben nasıl katılabilirim sizlere? Nerede ve saat kaçta buluşulur?
Bir aksilik olmazsa inşallah sizlerleyim dostlar.
ankaraya vardığınızda size katılabilirim![]()
valla abicim güzel gezi olurda, ybr ler gibi gidersem benim motor hararet yapar ankara yollarında,, size iyi yolculuklar, güzel fotoları bekliyoruz...
Başkent sizi bekliyor arkadaşlar :rendeer:
hayırlı yolculuklar eyer yazın yolunuz sınopa duserse gelın temmuz gıbı sınop ordu rıze trabzon gezısı yapcaz sınop mt olarak
listeye gelecem işaretlemişsin çağla..yoksa ben mi yanlış anlamaktayım...arkadaşlara artcı mı olmayı düşünüyorsun?hayırlısı ramço
kazasız belasız gidin gelin inşallah :rendeer::rendeer:
biraz daha bekleseydinizde bende alsaydım yıbırımı ozaman gelirdim sizle![]()
listeye gelecem işaretlemişsin çağla..yoksa ben mi yanlış anlamaktayım...arkadaşlara artcı mı olmayı düşünüyorsun?
gencay da bu ara yeni bir cross aldı haberin var mı bilemem,belki geldiğinde haberimiz olursa görüşebiliriz...bu arada ben hala fuar fotolarımızı bekliyorum...
ölmezde sağ kalırsak yakında ordayız...
onu gencaya hatırlatayım.makinasını alalı çok oldu..maksat katılımı yükseltmek gelecegimden değil
ama birgün ankaraya gelirsem mutlaka sizleri ziyaret ederim...
fuar fotograflarını ben en azından siteye attım bi kısmını sizinkinden hiç bişi görmedik.... gencayda sende gözüme gözükmeyin :bounce: :cherry:
evet hani motoruna güvenenen arkadaslarim nerdesiniz:mrgreen:
onu gencaya hatırlatayım.makinasını alalı çok oldu..
madem maksat katılımı arttırmak ben de artırayım biraz...![]()
ya şimdi gelirim de otobanda ezilirsin fln üzülürüm dib gaz yapamam: wala sevdim bu işi 1000km ha saat kacta cıkıcaz cadır da bulurum belki vala ben motoru km si yüzüden satamıcak :
daha gecen gün sakaryaya gittim bi aksilik olmazsa bende gelirim
yaniiii sadece bana hatırlatmakla olmuyo gencayın da bi çekiver kulagını![]()
gelin dostun gelin... bir tanede cbf 250 gelliyor arkadaşlar.... şuan sedat ben ve sabri garanti ... geriside gelecekj allahın izniyle..motoruna güvenenler ve güvenmeyenler buyrun...
Sizlerle tanışmak ve gezmek güzel olur diye tahmin ediyorum.
Kendime verilmiş sözüm var "YBR'mi alınca en kısa sürede Atamızı ziyarete gideceğim"...
Sizin düzenlemiş olduğunuz gezi her iki durum için de güzel bir vesile olur sanırım.
Bu arada Bursa'dan ben nasıl katılabilirim sizlere? Nerede ve saat kaçta buluşulur?
Bir aksilik olmazsa inşallah sizlerleyim dostlar.
ya şimdi gelirim de otobanda ezilirsin fln üzülürüm dib gaz yapamam: wala sevdim bu işi 1000km ha saat kacta cıkıcaz cadır da bulurum belki vala ben motoru km si yüzüden satamıcak :
daha gecen gün sakaryaya gittim bi aksilik olmazsa bende gelirim
valla abicim güzel gezi olurda, ybr ler gibi gidersem benim motor hararet yapar ankara yollarında,, size iyi yolculuklar, güzel fotoları bekliyoruz...
Hayırdır niye geliyorsunuz?
Atamızı görmek demek onu görmek demek değildir..
Bu arada arkadaşlar gelmeden irtibat kuralım. evim anıtkabire yürüyüş mesafesinde.
sizi istanbul yolundan alıp rehberlik yapabilirim bir mani çıkmazsa.