MT Scooter / Atom Karıncalar - Tanışma ve Bilgi Paylaşım Başlığı

selam arkadaşlar 200cc lık monero motorum var.ama bır 400 luk sılverwing gorunce hayranlıkla bakıyorum.aranıza yenı katıldım .hepinıze kazasız gnler dılıyorum

merahaba arkadaşlar adım özgür 27 yaşındayım antalyadayım motorum yamaha bws herkese kazasız belasız sürüşler. bu arada topic çok iyi bi fikir

Selam

Arkadaşlar Merhaba,

Yamaha X-City Kullanıcısıyım. Istanbul/Kadıköy deyim 37 Yaşındayım.

arkadaşlar bu topici yani scootercıların toplandığı bu bölümü yeni keşfettim...,,,,

49 yaşındayım, adım nejat, uzun yıllardır vespa kullanıyorum, 2 zamanlı 4 zamanlı vitesli vitessiz ...istanbul- pendikteyim....

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
slm arkadaşlar ben meriç istanbul/ sarıyer /- tarabya da oturuyorum suan motorum yok ama kısmetse önümüzdeki ayın 5 inde kanuni storm 150 almayı düşünüyorum 16 yasındayım suan sadece fiat doblo kullanıorm :D

arkadaşlar bu topici yani scootercıların toplandığı bu bölümü yeni keşfettim...,,,,

49 yaşındayım, adım nejat, uzun yıllardır vespa kullanıyorum, 2 zamanlı 4 zamanlı vitesli vitessiz ...istanbul- pendikteyim....

Nejat bey hoşgeldiniz,yanılmıyorsam sadece bizde Vespa var :)

Bu başlıktanda faydalanabilirsiniz....http://www.motosiklet.net/forum/mot...gio-vespa-gilera-kullanicilari-buraya-57.html

slm arkadaşlar ben meriç istanbul/ sarıyer /- tarabya da oturuyorum suan motorum yok ama kısmetse önümüzdeki ayın 5 inde kanuni storm 150 almayı düşünüyorum 16 yasındayım suan sadece fiat doblo kullanıorm :D

Meriç hoşgeldin keyifli paylaşımlar..

merhaba arkadaşlar ben mevlüt uğurmumcudan katılıyorum motorum 150cc ceheta 150t2 var bende.

selam arkadaşlar bende pıaggıo skıpper kullanıcısıyım aranıza yeni katılıyorum kadiköyden herkese kazasız belasız sürüşler

Merhabalar arkadaşlar hala burda tanışılyormu bilmiyorum ama bende aranıza yeni katıldım. Asya as 125 t mevcut:)

1 senedir kullanıyorum cokda memnunum aslında ama artık biraz byüük bi motor istiyorum.chopper a geçiş yapıcam:)
Ama karar veremiyorum aslında bu siteye üye olmamın bi sebebide bu ..
belki biraz önerileriniz olur bana diye..ne yapsak ne etsek arkadaşlar:)

:)
herkese dikkatli sürüşler:)

Merhabalar arkadaşlar hala burda tanışılyormu bilmiyorum ama bende aranıza yeni katıldım. Asya as 125 t mevcut:)

1 senedir kullanıyorum cokda memnunum aslında ama artık biraz byüük bi motor istiyorum.chopper a geçiş yapıcam:)
Ama karar veremiyorum aslında bu siteye üye olmamın bi sebebide bu ..
belki biraz önerileriniz olur bana diye..ne yapsak ne etsek arkadaşlar:)

:)
herkese dikkatli sürüşler:)

HOSGELDIN :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar