merhabalar ben ferhat 22 yaşındayım as 150t 19a kullanıcısıyım izmir çiğlidenim
merhabalar ben ferhat 22 yaşındayım as 150t 19a kullanıcısıyım izmir çiğlidenim
selam arkadaşlar 200cc lık monero motorum var.ama bır 400 luk sılverwing gorunce hayranlıkla bakıyorum.aranıza yenı katıldım .hepinıze kazasız gnler dılıyorum
selam arkadaşlar 200cc lık monero motorum var.ama bır 400 luk sılverwing gorunce hayranlıkla bakıyorum.aranıza yenı katıldım .hepinıze kazasız gnler dılıyorum
merahaba arkadaşlar adım özgür 27 yaşındayım antalyadayım motorum yamaha bws herkese kazasız belasız sürüşler. bu arada topic çok iyi bi fikir
haşgeldin ferhat aramıza :rendeer:
Arkadaşlar Merhaba,
Yamaha X-City Kullanıcısıyım. Istanbul/Kadıköy deyim 37 Yaşındayım.
arkadaşlar bu topici yani scootercıların toplandığı bu bölümü yeni keşfettim...,,,,
49 yaşındayım, adım nejat, uzun yıllardır vespa kullanıyorum, 2 zamanlı 4 zamanlı vitesli vitessiz ...istanbul- pendikteyim....
slm arkadaşlar ben meriç istanbul/ sarıyer /- tarabya da oturuyorum suan motorum yok ama kısmetse önümüzdeki ayın 5 inde kanuni storm 150 almayı düşünüyorum 16 yasındayım suan sadece fiat doblo kullanıorm![]()
Merhabalar arkadaşlar hala burda tanışılyormu bilmiyorum ama bende aranıza yeni katıldım. Asya as 125 t mevcut
1 senedir kullanıyorum cokda memnunum aslında ama artık biraz byüük bi motor istiyorum.chopper a geçiş yapıcam
Ama karar veremiyorum aslında bu siteye üye olmamın bi sebebide bu ..
belki biraz önerileriniz olur bana diye..ne yapsak ne etsek arkadaşlar
![]()
herkese dikkatli sürüşler![]()
merhaba ben Fatih izmit'ten
motorum arora 150cc
yas 19
denizcyim
herkese hayırlı forumlar...
[email protected]... :rendeer: