[Tekirdağ - MT]

oooo sitede hareket var abiler hayırdır çan dan sonra amerikamı var sırada yanlız motorla gidemezsiniz be abi benim activayı verem istersen faruk abi o gider belki:queen:

Moderatör
Tekirdağ MT, gezin bakalım :)
Sanırım 10 sene Çorlu'da yaşamış biri olarak, slyscorp'un (Erdinç) kardeşi olarak (Ben de Erdem) arada girerim buraya artık. Kimse bişey demez herhalde :p
Yalova'ya da gelin bi ara :) söyleyin o SRAD kullanmayı beceremeyen arkadaşa getirsin sizi :p

Selam herkese Bende Çorludan katılıyorum aranıza ilk mesajıö olduğu için kendimi kısaca tanıtayım.:)

Babam ve amcalarım eski motorculardır.Motor sevdam bi efsane olan ZZR600 le başladı.Sonra amcam daha da bi ekol olan srad750 ile ilk turu attırdığında(12-13 yaşındayken) dedim ben bir racing tutkunuyum.Üç dört senedir forumlarda takılır bilgiler alır ara sırada yazarım.Motosiklet.net sitesinede yaklaşık 2 senedir girer okurum ancak hiç aklıma üye olmak gelmemişti :p

Neyse çok uzatmayayım işte bu sezon ilk motorumu aldım yavaş yavaşta ısınmaya başlıyorum.Hızlı bi giriş yapıp geçenlerde abimle hazırladığım videomu ekleyeyim dostluğumuz pekişsin herkese tekrardan MERHABAAAAA:bounce:

http://akilli.tv/video/344453/ST-GT250R.aspx

süper olmuş video madem çorludasın şifanın yanında dominostayım pazar gündüzleri müsaitim gel istersen bi çayımı içersin hem tanışmış oluruz bu arada herkesi beklerim zaten benim abim var ona laf yok her geçtiğinde geliyo saolsun başımın üstünde yeri var bugun gidiyolardı yine balık tutmaya karşılaştık

Selam herkese Bende Çorludan katılıyorum aranıza ilk mesajıö olduğu için kendimi kısaca tanıtayım.:)

Babam ve amcalarım eski motorculardır.Motor sevdam bi efsane olan ZZR600 le başladı.Sonra amcam daha da bi ekol olan srad750 ile ilk turu attırdığında(12-13 yaşındayken) dedim ben bir racing tutkunuyum.Üç dört senedir forumlarda takılır bilgiler alır ara sırada yazarım.Motosiklet.net sitesinede yaklaşık 2 senedir girer okurum ancak hiç aklıma üye olmak gelmemişti :p

Neyse çok uzatmayayım işte bu sezon ilk motorumu aldım yavaş yavaşta ısınmaya başlıyorum.Hızlı bi giriş yapıp geçenlerde abimle hazırladığım videomu ekleyeyim dostluğumuz pekişsin herkese tekrardan MERHABAAAAA:bounce:

ARamıza HOşgeldin :cat:

Tekiranın Alt Otoparkında Seninle mi Konuşmuştuk :queen::queen: :mrgreen::mrgreen:

willy_chorlu hoşbulduk elbette uygun bir zamanda bi çayını içmeye gelirim.
By_StaR hoşbulduk evet seninle konuşmuştuk.By_Star a bonus verilmesi lazım beni siteye o davet etmişti :p prim hesabı çalışıyorsak tabii :wiinkk:

ARAMIZA HOJGELDİN :cherry: EN KISA ZAMANDA TELAFİ ETÇEM AGA :mrgreen::mrgreen:

edersin evet görücez bakalım...ama kardeşin biliyon Hanımköylü biyere çıkamaz artık...:queen:izin mizin alamam abi haftanın bir günü izin onlada kızıla gezerim...size demiştim beni özlersiniz diye kanka...

abi

abi müsait değildik kusura bakma,en yakın zamanda görüşmek üzere,tekrardan aramıza hoş geldin...

uzak derken? :p

farukcum seninde kayınpeder gelmiş abi lafımız yok bu serbest çalışan mokoko kankalarıma lafım...şimdiden lafımı sokayımki birdahakine ekmesinler bizi...aslında ben hepsine uğrayacaktım ama Uçmakdere harbiden uçuk bi yermiş git git bitmedi meğer ufak ufak Şarköye varmışız ...:queen:

arkadaşlar abimiz metehan aramıza döndü tutmayın beni abi hoşgeldin sen nere ben oraya artık motoruda büyütecem seni çok ozledim hoşgeldin

ya kardeşim faruk çan çok uzak be gülüm çanak kale olabiler

vay Sülo abicim selam saygılar...abi bende sizi özledim...valla gözümde tütmektesiniz...sezon açıldı...ama artık vakit sınırlı abi deli dana gibi gezme dönemim bitti...sorumluluklar var biliyon...:rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
özerrrr kankaaa ulen ben varken senin neyine organizasyon...gördük 3 hafta önce Şarköye giderken :pulan dibine geldik üşendin gelmedin be...hele ki Orhan gelicem dedi ekti...Savaş Kayan abi semih abi ekti...bizim Sülüman çalışıyodu ona lafım yok ama sağlam ektiniz kankalar...:salut:

Senin izin gününde bizden ateş çıkıyor be Metehan.:pale:
Ayda 6.000 km yol yapıyorum bu aralar.
1 günlük zamanım olsa arabanın camını değiştireceğim.

slm dostum aramıza hoş geldin en kısa zamanda yüz yüze tanışmak dileğiyle
arada sırada sayfaya bakmayı unutma buluşmaları falan kaçırma:cat:

erdinç abi bugun gördum seni orionun orda geziyodun

evet valideye bilet almaya gitmiştimm o tarafa :)
bide latiğe hava bastım arka lastik inmişti işallah patlamamıştır. :)

Son düzenleme:
Senin izin gününde bizden ateş çıkıyor be Metehan.:pale:
Ayda 6.000 km yol yapıyorum bu aralar.
1 günlük zamanım olsa arabanın camını değiştireceğim.

öyle olsun Başkanım...:pale: şu mokoko Sülümanıda siteye çağırsak...gelsin yazmaya devam etsin...küsüyo valla hemen...aslında okuyor ama işte dönmüyor...ben onu ikna ederim durun bi...Semih abiyide buraya getiricem burası merkezimiz olacak...:cat:

ARKADAŞLAR PAZAR GÜNÜ TEKİRDAĞ SAHİLDE BULUŞUYORUZ ORADANDA İNECİĞE AKICAZ :cat:

aramıza hoşgeldin

burak arkadaşım senin izinlerde hafta içi kötü oluyo yani ama olsun bi gün bende hafta içi ayarlarım kendime sanada haber veririm kaçarız bi yerlere ok. bu arada denizde de iyi balık çıkıyo ha , gölden yavaş yavaş denize kaymaya başladık.:wiinkk:

özer arkadaşım ineciği yani pazar günkü planı biraz acıp anlatırmısın .

Son düzenleme:
burak arkadaşım senin izinlerde hafta içi kötü oluyo yani ama olsun bi gün bende hafta içi ayarlarım kendime sanada haber veririm kaçarız bi yerlere ok. bu arada denizde de iyi balık çıkıyo ha , gölden yavaş yavaş denize kaymaya başladık.:wiinkk:

özer arkadaşım ineciği yani pazar günkü planı biraz acıp anlatırmısın .

Bi ARada bi balık organizasyonu da yapalım :p

yok zaten siteye baslıgı birazdan acıyorum :)

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar