teşekkür ederim lukas inşAbi kazasız belasız kullan.. Bu tarafa da bekliyoruz![]()
vay memetim nasılsın teşekkür ederim başkanım inşümmet abi güle güle kullan hatasız kazasız izmire bekleriz traşlar başkandan
yiğit teşekkürler aminHayırlı olsun Ümmet abikazasız belasız bol bol kilometreler inş
![]()
çok teşekkürlerhayırlı uğurlu olsun, bol bol gezmeler
hayırlı olsun ümmet abi,allah güle güle binmeyi nasip etsin...:rendeer:
hayırlı olsun nice güzel ,mutlu ,keyifli km lere...:rendeer:
Hayırlı olsun, Allah kazasız belasız günlerde kullanmayı nasip etsin.
hayırlı uğurlu olsun,haftaiçi izmir ödemişe gelirsen beklerim![]()
Hayırlı uğurlu olsun Ümmet abi.O motorun sahibi sen olduğun sürece yolda bırakmaz![]()
hayırlı uğurlu olsun bütün düz yollar senin olsun
iyi dilekleriniz için hepinize candan teşekkürler allah hepinizi kazalardan,olumsuzlukladan,aksiliklerden korusunhayırlı olsun allah kaza bela vermesin...
sağolasın kadir hepimize kazasız sürüşler inşallahhayırlı olsun abi resimler erken geldi iyi oldu takrar hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız sürüşler :rendeer:
2 hafta sonra görürsün bak kalmışmı kalmamışmıTekrar hayırlı olsun. Güle güle kullan.
O kadar sticker varki, seninkilere yer kalmamış.![]()
evet yasin hocam artık motorun üstüne bindim ve 3 üçgündürde ist da turalıyom şimsilik bi sıkıntı yok herşey normal seyrediyo bu motor bakar bana,kırıkkalaye selamlarHayırlı olsun Ümmet abi. Motoru sürmek nasip oldu mu? Nasıl? Tadı tuzu yerinde mi?