yeni motoru aldım

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Abi hayırlı uğurlu olsun Allah kazadan beladan nazardan sakınsın
Uzun yol düşüncen varmı yeni motorunla?
teşekkür uğur uzun yol düşünem var tabi,ama öle düşündüğün gibi değil,ardahan veya ığdır d.bayazıt gib şöle bi gidip gelcem motoru açmak için

ümmet abicim hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız bol kmli günlerde kullanmak nasip olur inşallah
çok teşekkür ederim varol

hayırlı uğurlu olsun Ümmet abi!kazasız belasız nice km lere inşallah:rendeer:
sağol selim çok teşekkürler

Ümmet abi hayırlı uğurlu olsun yeni motorun , bu motorun önünede Fb logosunu koyacaksın değilmi :)
sağol ilker evet düşünüyorum.

Ümmet Bey,

Hayırlı uğurlu olsun, kaza bela vermesin:cat::rendeer: Senin gibi motor delisi bir derviş zaten çok uzun süre motorsuz kalmıştı, hasret bitmiş çok şükür.

Sen Çinlilerin uzmanı olmuşun, sağlıkla kullan işallah. Gezilerde görüşmek dileği ile:rendeer::rendeer::rendeer:

ümmet abi bi kere benim motoru alda bi kars yap gel ya motor yol görsün:queen:işe gidip gelmekten bıktı bide pazar günleri yapilan 400 km den:queen:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Ümmet Bey,

Hayırlı uğurlu olsun, kaza bela vermesin:cat::rendeer: Senin gibi motor delisi bir derviş zaten çok uzun süre motorsuz kalmıştı, hasret bitmiş çok şükür.

Sen Çinlilerin uzmanı olmuşun, sağlıkla kullan işallah. Gezilerde görüşmek dileği ile:rendeer::rendeer::rendeer:
teşekkür ederim muzaffer gemici kardeş,dediğin gibi gezlerde görüşürüz inş

hayırlı olsun abi ALLAH kazasız belasız kullanmayı nasip etsin
sağolasın teşekkürler

ümmet abi bi kere benim motoru alda bi kars yap gel ya motor yol görsün:queen:işe gidip gelmekten bıktı bide pazar günleri yapilan 400 km den:queen:
vallaha hoşuma gider ama senin motor fitesli genç işi,ama scooter olsa hemen şimdi almaya gelirdim bi ardahan yapar gelirdim:queen::bounce:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
ümmet abi ALLAH kaza bela vermesın tekerın yere hep düz bassın her motorun ile yollara cıkıyormuşsun okuduklarımız duyduklarımız inşallah yenı motorunun rüzgarı senı gönlünün dilediği yere keyifle götürür belki bu rüzgara kısada olsa bir gün bizde kapılır sana eşlik ederiz ama emın ol biz senın kadar yollara dayanamayız yolda bir sapaktan u dönüşü yaparız ama gönlümüz hep yollarda hep senınle olur bunada emın ol:rendeer:

hayırlı olsun ümmet abi allah kazasız belasız ve arızasız binmeyi nasip etsin tekerin düz bassın

Hayırlı olsun Ümmet abi. Motoru sürmek nasip oldu mu? Nasıl? Tadı tuzu yerinde mi?

Ümmet abim hayırlı olsun motorun:) en çok sevinenin ben olduğumu unutma canım abim:)

Hayırlı olsun.

Ağabey, yeni motosikletin hayırlı olsun.
Güzel günlerde, güle güle kullan.

Motosikleti
Honda Forza 250 (2026)
Ümmet abi o Mondial 125 MT ile nasıl 50.000 km yol yapıp gezdin hala aklım almıyor.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
ümmet abi ALLAH kaza bela vermesın tekerın yere hep düz bassın her motorun ile yollara cıkıyormuşsun okuduklarımız duyduklarımız inşallah yenı motorunun rüzgarı senı gönlünün dilediği yere keyifle götürür belki bu rüzgara kısada olsa bir gün bizde kapılır sana eşlik ederiz ama emın ol biz senın kadar yollara dayanamayız yolda bir sapaktan u dönüşü yaparız ama gönlümüz hep yollarda hep senınle olur bunada emın ol:rendeer:
çok teşekkür ederim kardeşim,evet bu motorlada çıkıcam türkiye turlarına,çok özledim yolları onlarda beni özlemiştir.

hayırlı olsun ümmet abi allah kazasız belasız ve arızasız binmeyi nasip etsin tekerin düz bassın
amin kardeşim çok sağol

Hayırlı olsun "ihtiyar delikanlı"
sağol kardeşim çok teşekkür ederim

Hayırlı olsun Ümmet abi. Motoru sürmek nasip oldu mu? Nasıl? Tadı tuzu yerinde mi?
sağol yasin hocam daha binmedim üzerine bugün veye yarın inşallah

Ümmet abim hayırlı olsun motorun:) en çok sevinenin ben olduğumu unutma canım abim:)
bak bak ersi motordan mutlu kardeşimde gelmiş aramıza hoşgeldin canım kardeşim ailemize,motor konusunda desteklerinden dolayı sana minnetarım herşey için sağol.

Ağabey, yeni motosikletin hayırlı olsun.
Güzel günlerde, güle güle kullan.
sağol ismail kardeş amin

Ümmet abi o Mondial 125 MT ile nasıl 50.000 km yol yapıp gezdin hala aklım almıyor.
yok mert 50000 değil 710000 yapmıştım ama 3 kere motor sıfırlamıştım,oda çok normal.

Moderatör
Abi kazasız belasız kullan.. Bu tarafa da bekliyoruz :)

ümmet abi güle güle kullan hatasız kazasız izmire bekleriz traşlar başkandan

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar