teşekkür ederim çok haklısın sağolasınabicim hayırlı olsun boşwer cinmiş japonmus motor sana hayır getirsinde
sağol çağla iyi dileğin içinhayırlı olsun ümmet abi kazasız belasız bol kmler dilerim sana :rendeer:
teşekkür ederim evet bayağı km yaparım hayırlısıylaümmet abi sen şimdi bunla ne km'ler yaparsın walla yaaa...hayırlı olsun..
arupa sadece hayal olur bu şartlardaGule gule kullanin.
Turkiye'yi geze geze bitirdiniz.
Belki sira avrupaya gelmistir.:wiinkk:
sağolasın kardeşim eksik olmaEfsane geri döndü.Kıtalar arası bekliyoruz Ümmet abi....
Kazasın ,sağlıklı günlerde kullan işallah.
çok teşekkür ederimhayırlı olsun ümmet abi. kazasız belasız bol kilo metreler:rendeer:
teşekkürler gültekinHayırlı olsun abi. Güle güle kullan. :rendeer:
amin çok sağolasınhayirli olsun Ummet abi, kazasiz belasiz bol bol km-ler :rendeer:
teşekkürler sağolasınHayırlı olsun Ümmet Abi, Allah kaza bela vermesin.:rendeer:
teşekkürler özer buralarda olursam elbette gelirimabi hayırlısı olsun.. Vallahi çok sevindim senin adınaGEzilerimize bekliyoruz
)
eyvallah ali sağol nşallah görüşürüz izmirdehayırlı olsun ümmet abi...allah kaza bela göstermesin....izmir e geldiğinde beklerim....inşallah..nice km lere...:rendeer:
sağol kardeşim allah hepinizden razı olsunÜmmet abi , Hayırlı ugurlu olsun nice km ler
Allah kaza bela vermesin. :rendeer:
sağol jes evet yakındaümmet abim hayırlı ugurlu olsun .. gene yolculukar başlıyor desene ((![]()
çok haklısınvallaha sağolasınÜmmet abicim hayırlı olsun motor olsun da çamurdan olsun kazasız belasız inşallah.
sağol ahmet ceyana selamhayırlı osun güle güle kullanırsın inşallah selamlar
sağola aygül iyi dileklerin içinhayırlı ugurlu olsun Ümmet abim
kazasız belasız Türkiye turları dilerim![]()
gökhancım teşekkür ederim ahbide yüzünü görebliseydikHayırlı olsun ümmet abi.Kazasız belasız kullanman dilegiyle:rendeer:
amin özcn sağolasın cümlemize inşallahHayırlı olsun, allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin.![]()
emrah teşekkür ederim artık mersine motorla gelcem:queen:Abi hayırlı olsun, güle güle kullan...
teşekkürler kadir evet yakında resimler gelirhayırlı olsun abi kazsız belasız sürüşler:rendeer: eee en yakın zamanda gezi resimlerini bekliyoruz. :cat:
amin kadir sağolabi motorun hayırlı uğurlu olsun allah kaza bela vermesin
çok teşekkür ederim inşallahhayırlı olsun
keyifli sürüşler
barış teşekkür ederim cevabı içinde saklı,eniyisini sen bilyosun nedeniniHayırlı olsun abi
neden çin ??????dermişimmmmm
ömercim öncelikle iyi dileklerin için çok teşekkür ederim,hiibirzaman tv kanallarında konu olmak aklıma gelmedi,ben sadece motoru çok uzun yollarda kullanmaktan zevk alıyorum,bende sizleri beni sevdiğinizden çok seviyorum ve sayıyorum,ikiteker sevdası başka bir olaydır o rüzgarı yiyen kesinlikle bilir,allaha emanet ol kardeşim tekrar teşekkürlerÜmmet Ağabey hayırlı uğurlu olsun,
Başka bir ülkede olsa, kanal kanal gezdirirlerdi sizi; gerçekten motosikleti tanıtan, sevdiren, bu sevdanın illaki 1000 cc ile olmayacağını gösteren bir insansınız...
Gerçekten seni çok seviyoruz ağabey, hele de o il bilgi levhalarının altında levhaları sol elinde gösterdiğin fotoğrafların var ya, klasik pozunda...
Abicim allah kazasız , belasız , sağ , salim sürüşler versin, yolun açık gezilerin bol olsun...
Bu arada www.perkitan.com da hayırlı olsun en kısa zamanda üye olacağım inşallah..
Selamlar Sevgiler abi....
vayy mete hoşgeldin kardeşim harbiden özledik ya,teşekkürler iyi dileklerin için aldık ite bitane taka,az az sürcez inşallah,pazara avcılara gelirsen görüşürüz.Yakışır Ümmet Abiye...Allah yolunu açık etsin...