Harbi türk ben geçen hafta yaptırdım ak sigortadan 27 tl %20 hasarsızlık indirimi dahil
Harbi türk ben geçen hafta yaptırdım ak sigortadan 27 tl %20 hasarsızlık indirimi dahil
AlperAy Öncelikle hoşgeldin. Doğru bir seçim yapmana cok sevindim.
Hangi şehirde olduğunu bilmiyorum ama istanbulda olsaydın sana yardımcı olabılırdım motor alma konusnda.
Yaş konusuna gelince aynı yaştayız :cherry:
Korayım napalım bu seferde olmadı inşallah bir gün hep beraber tam kadro buluşucaz.
AlperAy hoşgeldin aramıza, şimdiden tebrik edelim hayırlı olsun diyelim sana. Doğru karar vermişsin, kendini bildiğin sürece debriyaj mantığınıda biliyorsan GV senin için başlangıç motoru olabilir. İlandaki motoru tanımıyorum ama bugün Murat'la telefonda konuşurken bizim sitede Venom35 isimli bir arkadaşın motorunu gördük istersen ona da bir bak. Gerçi İzmirde motor. Umarım yanılmıyorumdur bu motor Venom'un motoru. Ön camdan tanıdım yeni yaptırmıştı çünkü.
İşte ilan
http://www.sahibinden.com/izmir_den_satilik_full_aksesuar-73WQQaXQQ13337362WQQpXQQdisplayitem
Birgün okumasam forumdan kopuyorum.. Bu ne hız yahu.. GV250'den de hızlı..
Orhan sanırım o tarihte Antalya'da olucam.. Aksilik olmaz ise.. İnşallah tanışırız ama balayında motor ve tanışma işini erteleyebiliriz..:mrgreen:
Lizzy motorun hayırlı olsun... İyi tercih...
Alperay merak etme arkadaşım benim yaşım da 36.. Ve 6 ay önce motora başladım. Ve hala tek parçayım.. :mrgreen:
Ama unutma yaşımız artık 23 değil.. 36.. Yani biraz daha dikkatli olmamız gerek o kadar.. Kendine 1000 km kadar zaman tanı.. Daha sonra vites debriyaj ve motosikletin ile bütünlük sağlayacaksın.. CBF250 de gerçekten iyi bir makina.. ANcak benim düşüncem CBF250 tamamen ihtiyaca yönelik iken GV250 ise tamamen eğlenceye yönelik bir motosiklet.. Bence burada senin duyguların karar vermeli...
Ben 5250 km dir kullanmaktayım. Arasıra marşa 2.defa basarak çalıştırma dışında ciddi bir sorun olmadı. Bu ana kadar 50 lira bir defa yağ ve filtre ve yine 50 lira 4000 km de yağ ve filtre değiştirerek masraf ettim o kadar.. Bir ara Vstromla ra merak saldım ama benzin 3 lirayı geçince boşver dedim.. Mitmuallim hocam; evet değerler aynı... 4,3 şehir içi dur kalk 3,70lt şehirler arası.. Eğer uzun yolda sıkıştırırsam (red lıne yakın kullanmalar) 4,00 lt yi bulmaktayım..
Alomatik bence bu motor hiçbir koşul altında 5,0lt yakmaz. İstersen karbüratörüne bir baktır. Zengin karışım yapıyor olabilir...
Koray cığım estağfurullah o senin nazik düşüncen.. Sonuçta benim bilgim sen ile aynıdır ben sadece senden 3 ay kadar önceki kullanım tecrübemi yazmıştım. Ama sen bence şu an benden daha ileridesin..
Tüm arkadaşlarıma iyi geceler ve dikkatli evet çok dikkatli sürüşler dilerim...
hocam hoşgeldiniz.Müzisyen ruhunuzu motosiklet tutkusuyla yoğurmuş biri olarak sizi aramızda görmekten mutluluk duyarız.Ama ben emekliyim bu formda:queen::queen::queen:.GV250 ile ilgili aktif tecrübe dönemim bi kaç sene öncesine aittiArkadaşlar; öncelikle hepinize iyi akşamlar...
29 yaşında bir İzmir'li olarak çoğunuza çok uzaktayım ne yazık ki.5 yıldır Malatya'dayım ve İnönü Ünivesitesi'nde hocayım. Haziran başına kadar beni hiç pişman etmeyen motorumu hayırlısıyla satabilirsem, uzaklardan bu keyfe ben de iştirak etmek istiyorum..
Aranızda yer varsa tabii..
Ayrıca özellikle emekkoray'la forumda eğitsel ve sanatsal sohbetlerimizin de olacağını tahmin ediyorum... :wiinkk: Çünkü ben de keman hocasıyım.. :mrgreen:
mrb arkadaslar foruma pek giremiyorum lbizim lojmandada wireless yagmur nedeni ile sorun cıkartıyor bu aralar pek giremiyorum orkoye dostum saolasın motorumun reklamını yapmışsın :mrgreen: motoru evet satıyorum ama bende kararsızım satmakta çünkü en asagı 600 cc lik bir motor dusunuyorum ve yakıtta dogal olarak artıcak ama almam lazım uzun yolda 250 cc bana az gelir oldu bugün aksama dogru bodrumdan izmir e geldim yagmura yakalandım gene gerçi alıştım artıkama malesef boyum 1.85 oldugu icin bacaklarımı rahat bir sekilde uzatamıyorum ve bi yerden sonra artık agrılar baslıyor gecen hyosung bayisine gittim gv 650 nin üzerine oturdum gercekten oturusu super tam uzun boylular için ama bende biraz classic sevdigim için gv 650 den vazgecicem galiba hatta emrah arkadasımızı arardım telde tanısma sansı buldum saolsun gv 250 mi almadan öncede onun yorumlarını okuyarak almıstım iyiki okumusum ama şimdi ne alacagıma karar veremiyorum sizce hangisi guzel bu motorların boyum 1.85 unutmayın
*HONDA VT600 shadow
*yamaha dragstar 650 sport
*suzuki vl 600 intruder