:cherry:
Burdayım arkadaşlar sizi unutabilir miyim motor kardeşlerim benim :cherry: bunu düşünerek bile kalbimi paramparça ettiniz ona göre haberiniz olsun :cherry::cherry: Şu sıralar felaket bir yoğunluk içerisindeyim iş yerinde normal zamanların 3-4 katı bir yoğunluk ve işlerimi yetiştirmem için inanın 2 arkadaşım bana yardım ediyor sağolsunlar
Eve gidince de ailem bizde onlarla biraz sohbet ettikten sonra bayılıp uyuyorum yorgunluktan
ale: Ama arada okuyorum mutlaka forumumuzu
Aslında burda gibi gözükmesem de hep aranızdayım gerçi ilk defa bu kadar uzun yazmadım motoru aldığımızdan beri ilk defa 3 sayfa okumamışım aman dedim bu sabah ne oluyor hemen yazmam lazım birşeyler kendi kendime küsücektim yoksa
İş yoğunluğuna dalmadan hemen bir selam edeyim dedim
Arkadaşlar hepinizi özledim çok gerçekten. Cumartesi günkü programa gelince katılmayı çok ama çok istiyorum sınavım 11de heralde sınav çıkışı eve varmam 12çeyrek gibi olacak. Yol programı nedir artçı kabul edecek var mıdır o saatlerde gidecek olan gibi güzel sorularım olacak tabi
Tabi bu arada bir de cumartesi günü yapılması gereken Öznur gelmeden önceki işleri de önceden bitirebilmem lazım
Malesef Öznur olarak online gördüğünüz kişi akşam Öznur'un bilgisayarından bir iki mesaj okuyup kaçan bendim
Koray daha gözüm aydın değil gelmedi Öznur :salut: Ama çok az kaldı pazar günü burada :cherry: ve size şunu söyleyeyim şimdiden orada çok güzel işler yapmaya başladı airbrush la bir masa yapmış misal yeğenleri için simpsons resimi olan üzerinde
gelince resimleri paylaşır sizinle
Ben size söyliyim kaskları hazırlayın arkadaşlar gelince tabi kendisi ne der bu konuda bilemem ama bana bir torpil yapar heralde :cherry: Bu arada cm_strider,thin lizzy ve AlperAy hoşgeldiniz
Biz de motorumuzu alırken bu forumun uğurundan faydalandık ve tabii ki eşimin muhteşem zevki sayesinde esasen bir GV sahibi olduk
Çok çok yazdım biliyorum ama uzun zaman yazmayınca insan özleyip böyle döktürüyor
Beni merak etmeyin arkadaşlar hep buralardayım 
Tarkan ben sizi dört gözle bekliyorum.Benim anladığım cumartesi günü çoğunluğa daha uygun.Evet Burak bizi unuttu gibi gözüküyor.
Bu arada Öznur 'u gördüm sanki on-line listesinde.
Burdayım arkadaşlar sizi unutabilir miyim motor kardeşlerim benim :cherry: bunu düşünerek bile kalbimi paramparça ettiniz ona göre haberiniz olsun :cherry::cherry: Şu sıralar felaket bir yoğunluk içerisindeyim iş yerinde normal zamanların 3-4 katı bir yoğunluk ve işlerimi yetiştirmem için inanın 2 arkadaşım bana yardım ediyor sağolsunlar
Çok çok yazdım biliyorum ama uzun zaman yazmayınca insan özleyip böyle döktürüyor