KUŞADASI önder camp ve şirince İNCELEME GEZİSİ

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Şirince'ye bayılıyorum ben :santa: Küçücük ama gerçekten şipşirin ve garip bir büyüsü olan yer :) Artık şaraplardan mıdır nedir kendinizi masalda gibi hissediyorsunuz :mrgreen: Çok güzel yaa sezonu açmışsınız nice güzel gezilere inş. darısı başımıza ::shifty2:

Şirince'ye bayılıyorum ben :santa: Küçücük ama gerçekten şipşirin ve garip bir büyüsü olan yer :) Artık şaraplardan mıdır nedir kendinizi masalda gibi hissediyorsunuz :mrgreen: Çok güzel yaa sezonu açmışsınız nice güzel gezilere inş. darısı başımıza ::shifty2:

Gerçekten öyleymiş:) Bende ilk defa gittim ve çok beğendim bundan sonra uğrak yerim olcak:p

Bu arada biz zaten 11 ay 28 gün motora biniyoruz İzmirde yani sezon hiç kapanmıyor bizim için:p

Tabi bu havaların tadı başka insan çok keyifli viraj yapabiliyor lastikler iyi ısınınca:bounce:

Bekleriz sizleride İzmirimize beraber gideriz Şirincemize:p

Gerçekten öyleymiş:) Bende ilk defa gittim ve çok beğendim bundan sonra uğrak yerim olcak:p

Bu arada biz zaten 11 ay 28 gün motora biniyoruz İzmirde yani sezon hiç kapanmıyor bizim için:p

Tabi bu havaların tadı başka insan çok keyifli viraj yapabiliyor lastikler iyi ısınınca:bounce:

Bekleriz sizleride İzmirimize beraber gideriz Şirincemize:p

aaahhh kardeşim aahh yaramıza tuz basma :salut: Bizim kalbimiz egede kaldı zaten :salut: Bedenimiz İstanbul'da ruhumuz oralarda hele ki yaz aylarında :pr: İnşallah bir aksilik olmazsa bu sene Şirince'ye de uğrarız eşim de gitmemiş mutlaka görmesini istiyorum :cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı

aaahhh kardeşim aahh yaramıza tuz basma :salut: Bizim kalbimiz egede kaldı zaten :salut: Bedenimiz İstanbul'da ruhumuz oralarda hele ki yaz aylarında :pr: İnşallah bir aksilik olmazsa bu sene Şirince'ye de uğrarız eşim de gitmemiş mutlaka görmesini istiyorum :cat:

Birgün tüm motorcular izmirli olucak :p:queen::queen::queen:

izmirli yapmaya çalıştığım bir kaç isim var zaten OLCAN,JESSE,BBRR başta olmak üzere GKN,HALİS,BAMBAM ve tayfası :p

Bizimle birlikte bir kavurma gezisine gelseler zaten ayrılmazlar İzmirden abi:p Üstünede bir semaver yakarız onlara offf yılın 365 günü İzmirdeler o zaman:mrgreen:

Elimde bikaç resim daha kalmış farklı hafıza kartında olduğu için atlamışım bunları:pale:

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
diğerlerini bilmem de bambamla ne zaman konuşsam adam İzmir'den çıkıyo :queen:

Bu hafta sonu burada olabilir zaten bambam ben sana şimdiden bilgi vereyim sonra yinemi İZMİRdesin deme:p:queen:

Gelsinde antreman yapsın biraz bu sefer podyumda görücez onu....

Bu hafta sonu burada olabilir zaten bambam ben sana şimdiden bilgi vereyim sonra yinemi İZMİRdesin deme:p:queen:

Gelsinde antreman yapsın biraz bu sefer podyumda görücez onu....

podyum derken bambam manken mi olcek :queen:
İnşallah, çalışsın tabii :p kazasız belasız geçsin de :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
podyum derken bambam manken mi olcek :queen:
İnşallah, çalışsın tabii :p kazasız belasız geçsin de :)

:queen::queen::queen: sizide bekleriz izmirdeki yarışa eşinle birlikte. Bambama destek oluruz ordan çıkışta sahile semaver yakmaya gideriz ertesi günüde şirinceye çıkar şarabımızı yudumlarız :)

Hatta motorun altında 1 şişe böğürtlen şarabı ellenmemiş bir şekilde duruyor sahilde onu açarız:queen:

Son düzenleme:
:queen::queen::queen: sizide bekleriz izmirdeki yarışa eşinle birlikte. Bambama destek oluruz ordan çıkışta sahile semaver yakmaya gideriz ertesi günüde şirinceye çıkar şarabımızı yudumlarız :)

Hatta motorun altında 1 şişe böğürtlen şarabı ellenmemiş bir şekilde duruyor sahilde onu açarız:queen:

Çok istiyoruz ama eşim vardiyalı çalıştığından ancak yaz tatilinde İzmir'e gelebiliyoruz :pale: Ama böyle konuşursan moralmanım çöker :pale: Siz bizim yerimize de bu saydıklarını yapın şimdilik ama motör kullanmadan sıcakta çok içmeyin hıı :bounce: Yaza da hepberaber eğleniriz inş. :rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Çok istiyoruz ama eşim vardiyalı çalıştığından ancak yaz tatilinde İzmir'e gelebiliyoruz :pale: Ama böyle konuşursan moralmanım çöker :pale: Siz bizim yerimize de bu saydıklarını yapın şimdilik ama motör kullanmadan sıcakta çok içmeyin hıı :bounce: Yaza da hepberaber eğleniriz inş. :rendeer:

O zaman iyice çökerteyim ben senin moralmanını :p
Biz bunları zaten her hafta yapıyoruz..
Semaver yanıyor sac kavurma yapılıyor biralar açılıyor mangalda uscuk pişiyor yemek olayı bittikte sonra çay ve sohbet faslı başlıyor üstüne kahve alkol alındıktan (1 bira max) yaklaşık 3-4 saat sonra motora biniyoruz...
Yazın gelirseniz memnuniyetle bunları birlikte yapabiliriz...
Enişteye ve size saygılar...:rendeer:

Semaver yanıyor sac kavurma yapılıyor biralar açılıyor mangalda uscuk pişiyor yemek olayı bittikte sonra çay ve sohbet faslı başlıyor üstüne kahve alkol alındıktan (1 bira max) yaklaşık 3-4 saat sonra motora biniyoruz...

:salut: :salut: :salut: :salut:
sevgiler, saygılar bizden :rendeer:

Olim naptın meslek sırlarımızı ortaya dökmüşsün:p:queen:

ŞİMDİ kesin tüm motorcular İZMİR li olacak :queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Adana İl Temsilcisi
ben özellikle ÖNDER CAMP'ın resimlerini merak etmiştim.geçen yılki resimlerden bile olsa razıyım.o taraflara geldiğimde kalabilirmiyim diye düşünerek.

Forumdan Uzaklaştırıldı
ben özellikle ÖNDER CAMP'ın resimlerini merak etmiştim.geçen yılki resimlerden bile olsa razıyım.o taraflara geldiğimde kalabilirmiyim diye düşünerek.

Abi kuşadasında her taraf beton yığını otel motel falan tam yat lianının karşısında ağaçların içinde yeşillikli bir yer APV41 (Cengiz abi) de önderin resimleri vardır birkaç güne basar...Kuşadasına gelmeyi düşünüyorsan kalınabilecek en uygun ve güzel yerlerden birisi aklında bulunsun saygılar...

Tabi süper lüks aramıyrosan elini şıklatınca buyurun efendim diye yanına gelen garsonlar beklemiyorsan bu söylediklerim geçerli :p:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar