Çok güzel bir gezi olmuş, nice gezilere... :mrgreen:
Şirince'ye bayılıyorum ben :santa: Küçücük ama gerçekten şipşirin ve garip bir büyüsü olan yerArtık şaraplardan mıdır nedir kendinizi masalda gibi hissediyorsunuz :mrgreen: Çok güzel yaa sezonu açmışsınız nice güzel gezilere inş. darısı başımıza ::shifty2:
Gerçekten öyleymişBende ilk defa gittim ve çok beğendim bundan sonra uğrak yerim olcak
Bu arada biz zaten 11 ay 28 gün motora biniyoruz İzmirde yani sezon hiç kapanmıyor bizim için![]()
Tabi bu havaların tadı başka insan çok keyifli viraj yapabiliyor lastikler iyi ısınınca:bounce:
Bekleriz sizleride İzmirimize beraber gideriz Şirincemize![]()
Şirince'ye bayılıyorum ben :santa: Küçücük ama gerçekten şipşirin ve garip bir büyüsü olan yerArtık şaraplardan mıdır nedir kendinizi masalda gibi hissediyorsunuz :mrgreen: Çok güzel yaa sezonu açmışsınız nice güzel gezilere inş. darısı başımıza ::shifty2:
aaahhh kardeşim aahh yaramıza tuz basma :salut: Bizim kalbimiz egede kaldı zaten :salut: Bedenimiz İstanbul'da ruhumuz oralarda hele ki yaz aylarındar: İnşallah bir aksilik olmazsa bu sene Şirince'ye de uğrarız eşim de gitmemiş mutlaka görmesini istiyorum :cat:
Birgün tüm motorcular izmirli olucak:queen::queen::queen:
izmirli yapmaya çalıştığım bir kaç isim var zaten OLCAN,JESSE,BBRR başta olmak üzere GKN,HALİS,BAMBAM ve tayfası![]()
diğerlerini bilmem de bambamla ne zaman konuşsam adam İzmir'den çıkıyo :queen:
Bu hafta sonu burada olabilir zaten bambam ben sana şimdiden bilgi vereyim sonra yinemi İZMİRdesin deme:queen:
Gelsinde antreman yapsın biraz bu sefer podyumda görücez onu....
podyum derken bambam manken mi olcek :queen:
İnşallah, çalışsın tabiikazasız belasız geçsin de
![]()
:queen::queen::queen: sizide bekleriz izmirdeki yarışa eşinle birlikte. Bambama destek oluruz ordan çıkışta sahile semaver yakmaya gideriz ertesi günüde şirinceye çıkar şarabımızı yudumlarız
Hatta motorun altında 1 şişe böğürtlen şarabı ellenmemiş bir şekilde duruyor sahilde onu açarız:queen:
Çok istiyoruz ama eşim vardiyalı çalıştığından ancak yaz tatilinde İzmir'e gelebiliyoruzale: Ama böyle konuşursan moralmanım çöker
ale: Siz bizim yerimize de bu saydıklarını yapın şimdilik ama motör kullanmadan sıcakta çok içmeyin hıı :bounce: Yaza da hepberaber eğleniriz inş. :rendeer:
O zaman iyice çökerteyim ben senin moralmanını![]()
Biz bunları zaten her hafta yapıyoruz..
Semaver yanıyor sac kavurma yapılıyor biralar açılıyor mangalda uscuk pişiyor yemek olayı bittikte sonra çay ve sohbet faslı başlıyor üstüne kahve alkol alındıktan (1 bira max) yaklaşık 3-4 saat sonra motora biniyoruz...
Yazın gelirseniz memnuniyetle bunları birlikte yapabiliriz...
Enişteye ve size saygılar...:rendeer:
O zaman iyice çökerteyim ben senin moralmanını![]()
Biz bunları zaten her hafta yapıyoruz..
Semaver yanıyor sac kavurma yapılıyor biralar açılıyor mangalda uscuk pişiyor yemek olayı bittikte sonra çay ve sohbet faslı başlıyor üstüne kahve alkol alındıktan (1 bira max) yaklaşık 3-4 saat sonra motora biniyoruz...
Yazın gelirseniz memnuniyetle bunları birlikte yapabiliriz...
Enişteye ve size saygılar...:rendeer:
Olim naptın meslek sırlarımızı ortaya dökmüşsün:queen:
ŞİMDİ kesin tüm motorcular İZMİR li olacak :queen:
ben özellikle ÖNDER CAMP'ın resimlerini merak etmiştim.geçen yılki resimlerden bile olsa razıyım.o taraflara geldiğimde kalabilirmiyim diye düşünerek.