[Tekirdağ - MT]

srad 150 arabaya değişmem o ses olmazsa zaten hevesim olmaz o racaing e onlar başka bi makina bu dunyadan değil sanki

arkadaşlar artık buradan yazısıyoruz haberiniz olsun.. Tekirdağ MT il Grubu üzerinden ;)

Abi Mayıs Sonuna Harika Bİr Organizasyon yapıcam.. Harika Olacak harika:cat:

özerrrr kankaaa ulen ben varken senin neyine organizasyon...gördük 3 hafta önce Şarköye giderken :pulan dibine geldik üşendin gelmedin be...hele ki Orhan gelicem dedi ekti...Savaş Kayan abi semih abi ekti...bizim Sülüman çalışıyodu ona lafım yok ama sağlam ektiniz kankalar...:salut:

özerrrr kankaaa ulen ben varken senin neyine organizasyon...gördük 3 hafta önce Şarköye giderken :pulan dibine geldik üşendin gelmedin be...hele ki Orhan gelicem dedi ekti...Savaş Kayan abi semih abi ekti...bizim Sülüman çalışıyodu ona lafım yok ama sağlam ektiniz kankalar...:salut:

ARAMIZA HOJGELDİN :cherry: EN KISA ZAMANDA TELAFİ ETÇEM AGA :mrgreen::mrgreen:

ok özer bencede burdan yazmak en iyisi :cat:
gerçi faruk diğer tarafa yazmış yine bugün:)

farukkkkkk duy sesimiz :queen:

abi biri yazmıştı ondan yazdım.
bu arada 26 nisanda çanakkaleli dostlarımız gelicek bizleri ziyarete haberiniz olsun.

10 mayısta çanda olucaz bi kaç motor gelmek isteyen varsa bize katılabilir,ben 8 i akşamı yola çıkıp manisaya gitmeyi düşünüyorum,oraya kadar gelemem diyen olursa 10 mayısta çanda olucaz oraya direk gelebilir..

abi müsait değildik kusura bakma,en yakın zamanda görüşmek üzere,tekrardan aramıza hoş geldin...

uzak derken? :p

Son düzenleme:
arkadaşlar abimiz metehan aramıza döndü tutmayın beni abi hoşgeldin sen nere ben oraya artık motoruda büyütecem seni çok ozledim hoşgeldin

ya kardeşim faruk çan çok uzak be gülüm çanak kale olabiler

Son düzenleme:
Selamlar herkese :rendeer:

Faruk sağolsun bizden önce davranmış:mrgreen: Dediği gibi 26 Nisan'da sizlerle buluşmak için Tekirdağ'a geliyoruz. Geç kalmış olsak da iade-i ziyaret yapmamız gerekiyor artık. 26 Nisan'da beraber olmak dileğimizle, Çanakkale'den sevgiler :rendeer:

Selamlar herkese :rendeer:

Faruk sağolsun bizden önce davranmış:mrgreen: Dediği gibi 26 Nisan'da sizlerle buluşmak için Tekirdağ'a geliyoruz. Geç kalmış olsak da iade-i ziyaret yapmamız gerekiyor artık. 26 Nisan'da beraber olmak dileğimizle, Çanakkale'den sevgiler :rendeer:

Süper bir haber bu muhittin.. TÜm Hazırlıklara başlayalım abi :) Olmazsa İnce ÇAlgı ile KArşılama yaparız :p

Dün akşam Faruk , Sebahattin Hocam ile beraber kouştuk msnde ve sonunda tarih belirleyebildik :)

Bu arada sen şuraya tıkla bakalım Özer'im :mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar