2. Çan Motosiklet Severler Pilav Günü 10 Mayıs Pazar

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Her zaman bekleriz sizleri. :rendeer:

İstanbul'dan gelecek arkadaşlarımız feribotla Bandırma - Biga Çan üzerinden gelmeleri daha iyi olacaktır. Yollar gayet uygundur. Özellikle Biga ve Çan arasındaki yol oldukça zevklidir.

Özerim kaşınma gel :mrgreen:

bandırma-biga arasındaki yol nasıldır? :)

bigaya metrobüs hattı çekilmedi henüz :p

özer çabuk gaza gelir diye bekliyodum ama hala ses yok :cherry:

Bence gelir Özer. Hem ne yapacak oralarda bir başına yalnız, mutsuz, herkes Çan'da, Özer biçare:queen:

Edit: Özer'e psikolojik baskılarım devam edecektir.:queen:

Bence gelir Özer. Hem ne yapacak oralarda bir başına yalnız, mutsuz, herkes Çan'da, Özer biçare:queen:

Edit: Özer'e psikolojik baskılarım devam edecektir.:queen:

bu özer denen üj bejj ci arkadaşta alışkanlık oldu gelsemmi gelmesemmi geliyorum dan sonra gelmemek...
gelemez ooo tembelll okadar yolu göze alamazzzz :cherry:

Bu organizasyondan önce Tekirdağ'a gideceğiz zaten. Sözümüz var onlara. Ama oradaki baskı psikolojik mi olur bilemem :queen:

2. Çan Motosiklet Severler Pilav Günü Pazar

.....................................................................

Son düzenleme:
üff be üzerimden amma prim yapmışınız :queen: :cherry: Emrala Beraber onları okuoz.. Gelirim ama ancak sabah 8 de cıkar gelirim oda oranla beraber Anjak :cherry:

Özer cumartesiden çık gel çadırda kalacaz. Asıl muhabbet cumartesi akşamı olacak:cat:

Adaş senin için fesatmış bea :mrgreen: Lapseki - Çan arası yaklaşık 100 km'yi bulur. Tekirdağ - Karabiga feribotu ne kadar sürede geçiyor bilmiyorum ama mesafe daha kısa..

Adaş senin için fesatmış bea :mrgreen: Lapseki - Çan arası yaklaşık 100 km'yi bulur. Tekirdağ - Karabiga feribotu ne kadar sürede geçiyor bilmiyorum ama mesafe daha kısa..

onu öğreneyim ben. CÜnkü pazar günü saat sabah 8'de yola cıkıcam buradan.. Olmazsa bile lapsekiden gelicez artık

Özer, Karabiga'ya feribot size uymayacak sanırsam. Baya uzun bir sürede geçiyormuş karşıya.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar