17 Mayıs 2009 / 3. Geleneksel Motosiklet.NeT Yuvacık Gezisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Moderatör
Tüm MT toplanır Yalova'ya gelip beni alırsa gelirim :p

vay be zaman ne çabuk geçiyor.... DRİFT RELİGİON olarak ordaolucaz ...

ama sedat varsa ben yohumm :D

gecen pazar yani dün burada idim... her taraf asfalt, bol yeşillik, bol oksijn, bol bol manzara... dört dört lük bir parkur:wiinkk:

Garipçe gezisine katıldım süperdi.Arkadaşlar yuvacık gezisine de katılacağım herkesi bekleriz kapımız kocaeli olarak menteşesine kadar açık MT li arkadaşlarımıza herkese selamlar:)

gecen sene bu gezi yuzunden motor patlattım bi senedr bunu bekliyorum inşallah orda olucam:p

Arkadaşlar site yönetimi ile bir görüşmeler yapıcaz.. belki bir hafta sonraya atabiliriz..

Herkese slm Mt ailesine yeni katildim uzun zamandır zaten takip ediyordum en sonunda deer 152 aldım :cherry:

Ama bi sorum olcak sizce deer 152 su sogutmalı olmasına ramen uzun yol için uygunmudur daha önce kullananlardan yardım istiyom bide arkada kalmayalım sonra :mrgreen:

Herkese slm Mt ailesine yeni katildim uzun zamandır zaten takip ediyordum en sonunda deer 152 aldım :cherry:

Ama bi sorum olcak sizce deer 152 su sogutmalı olmasına ramen uzun yol için uygunmudur daha önce kullananlardan yardım istiyom bide arkada kalmayalım sonra :mrgreen:

hosgeldın mustafa_87 merak etme altındakı motor oraya gıder gelır.Yola cıkmadan motor hacımlerıne gore gruplar olusturuluyor arkada kalıp kaybolma durumun olmaz...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar