[Adana - MT]

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
günaydın dostlarım canlarım,herkese hayırlı işler bol kazançlar dilerim,

halukçum seni esefle gınıyorum,ne demek bizi sevmiyormusun çoook ayıp,bu plansız benim dışımda gelişen bir durumdu isonun patronu ve yıldırım abim planlamış bizide davet ettiler bizde motorla gidemiyeceğimiz için okey dedik isonun patronu motorla geldi o da kaza yaptı ufak bir çizikle atlattı,korktuğu için motoru ben kullanmak durumunda kaldım gönül isterdiki 20-30 motorla gidip eğlenelim ama krizden dolayı hala oturamıyorum

fuatım,yusufum,gürselim,muzom,zaferim hepcazınıza günaydın

Muzaffer abimiz yeni motorun hayırlı olsun ER 6 almışsın haydutta gördük motoru, kuyruğun 3.köprüye kadar ulaştı abi:mrgreen:.çarşambayı iple çekiyorum,belki daha kimsenin haberi yoktur bu bombadan

muzo ciden bilmiyonmu yoksa makarayamı sarıyorsun beniiiii,muzaffer abi motor alıcak senin haberin olmayacak peehhhh,

muzo ciden bilmiyonmu yoksa makarayamı sarıyorsun beniiiii,muzaffer abi motor alıcak senin haberin olmayacak peehhhh,

adaşım beni sıkı sıkı tempihliyor, kimseye söyleme diye, onun için bilmemezlikten geliyom :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Bugün demirgürsel burun/geniz amaliyetı geçiriyor, şimdiden kendisine acil şifalar diliyorum :rendeer:

hımm anladım,

bizdende geçmiş olsun,allah acil şifalar versin

Gürselim bu yaşta burun estetiği yaptırıyorsan var bir bildiğin :mrgreen:

Botoks hakkındaki düşüncelerini iyileştiğin zaman iletirsen seviniriz 68 kuşağı olarak :cat:

Acil şifalar diliyorum :rendeer:

Selamlar....

Geçmiş olsun Gürsel. Acil şifalar diliyorum.

Zafer hocam nasılsın? :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar