Hacerime Kavustum :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Son düzenleme:
hayırlı olsun :rendeer: kazasız belasız kullanmanız dileğiyle...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Son düzenleme:
helal olsun ozaman bilinçli motorcu sen olsan gerek ilk vitesli kullandıgım zaman dayım 3e tak diyene kadar 5e takmıstım o yüzden bi benmiyim diye merak ettim hayırlı ugurlu olsun :cat:

hayırlı ugurlu olsun canım benim kazasız belasız bol kmler diliyoum sana :rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
helal olsun ozaman bilinçli motorcu sen olsan gerek ilk vitesli kullandıgım zaman dayım 3e tak diyene kadar 5e takmıstım o yüzden bi benmiyim diye merak ettim hayırlı ugurlu olsun :cat:

şöle acıklım ben ılk motorumu adlgıımda 150cc bı scooterdı hız denemesı yaparken kaza yaptım yokus assa 110gecmıstı bı araba burnunu cıkardı dırek gırdım kapıdan motor kapıdan ıcerı gırdı lastık ayak bastıgım yerden cıktı sası yamuldu kırılcak konuma geldı carptıgım dayım kendını yan koltuga nası attıgını anlatınca hala guluyorum ve cocukluga verın ıste ustumde tsort altımda sort ve sandalet ne kask ne koruma ne bıse cocukluk işte Allaha sukur bende cızık dahı yoktum ve baya bı uctum sonra suruklendım mıllet oldu zannetmıs ogun adam ne anlayıslı demıstım motoru cıkardık kapıdan adam onemlı deıl dedı bastı gıttı bendede ehlıyet yoktu oh neguzel normalde sınyal vermeden cıktı ve geceydı oyuzden suc ondaydı ama gıtmıstı bu sene orendım dayınında ehlıyetı yokmus :queen: oyuzden guvenlı olmadıgı surece 80kmın ustune cıkmam

hayırlı ugurlu olsun canım benim kazasız belasız bol kmler diliyoum sana :rendeer:

inş ablam o bol kmlerı O GÜZEL GEZİLERİNDE yapmak dılegıyle...

Son düzenleme:
iyi günlerde kazasız belasız kullanman dileğiyle.benzinin bitmesin,tekerin yerden kesilmesin inşallah =

Forumdan Uzaklaştırıldı
lan aydın sen misin?! korumalardan tanıdım muhahaha hayırlı olsun leyn :)

Forumdan Uzaklaştırıldı

la nabıon denız :queen: hayırlı olsun yafrum senınde carsamba alıcm motoru pederden goreyım su meshur egsosunu :queen:

Güle güle kullan güzel motor...Yalnız bu modelde şu sağ ve sol granajdaki havalandırma ızgarasını hiç beğenmiyorum. Valla yerinde olsam o metalik görüntü yü siyaha boyardım, örneğin mat bir siyaha...daha güzel görüneceğini düşünüyorum.Tabi senin göz zevkini rahatsız etmiyorsa sorun yok. Zevkler ve renkler tartışılmaz..hayırlı olsun...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Güle güle kullan güzel motor...Yalnız bu modelde şu sağ ve sol granajdaki havalandırma ızgarasını hiç beğenmiyorum. Valla yerinde olsam o metalik görüntü yü siyaha boyardım, örneğin mat bir siyaha...daha güzel görüneceğini düşünüyorum.Tabi senin göz zevkini rahatsız etmiyorsa sorun yok. Zevkler ve renkler tartışılmaz..hayırlı olsun...

saol tesekkurler ona bı calısma yapıcam ama bılmıorum kafamda suan yok arka planda once xenon.... onuda dusundum ama bı calısma yapıcam ona

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar