merhabalr herkese
haklısınız sürekli topikteki gurup sürüşü kurallarını okuyalım dememe ragmen çok kötü bir gurup sürüşü yaşadık bugün
özür dilerim
tüm çabalarıma ragmen hava muhalefeti yüzünden anlaştıgımız
aydın restourant ile aramızda küçük bir tatsızlık oldu... sizleri önce soguk havada bekletim sonrada anlaşma saglanamadıgı için bi süre açkalmanıza neden oldum
özür dilerim
bazı arkadaşların işletme sahibi tarafından kötü muammeleye maruz kaldıgı için
özür dilerim
10-15 dk içerisinde ayarlıya bildiğim en uygun en yakın balık restaurantı daha kısa sürede (sorunun çözülmesini beklemek yerine) ayarlıyamadıgım için
özür dilerim
yola çıkarken herkese istikametimizi bildirdiğimi sanıyodum ama arada atladıklarım olmuş
özür dilerim
bugün çok daha güzel birgün olmasını umuyodum ancak çabalar bazen yeterli gelmiyo elinizde olmıyan müdahale edemediğiniz durumlar yaşanabiliyo ben bugün yaşanan tüm aksilikler tatsızlıklar için hepinizden
ÇOK ÖZÜR DİLİYORUM
Korkutucu ve kaos içinde bir grup sürüşü, yol boyunca her an bir SS tarafından arkadan çarpılma korkusu, kalede artistlik yapmaya çalışırken başkasının motorunu denize uçurmaya yeltenenler, restoranla kavga, rüzgar ve soğukta açık havada 1.5 saat boşuna beklemek...
"İyi geziydi" tanımına kesinlikle katılmıyorum.
haklısın arkadaşım
üzgünüm....
biraz yeni gelenler yalnız kaldı gibime geliyor... o yüzden erken ayrıldım , iyide yapmışım saolsun crosçularla...
seninle ve belki başkalarıylada yeterince ilgilenemediğim için
üzgünüm
YA ARKADAŞLAR HERKES İYİ DİYOR FAKAY BEN HİÇ MEMNUN KALMADIM O KADAR YOLU GELDİM BU CADI DENİLEN ARKADAŞIN NE SESİNİ NE KENDİSİNİ TANIMADIM.GEZİ DÜZENLENİYOR O KADAR ŞİŞİRİLİYOR ŞİŞİRİLİYOR FAKAT BEN CE FOSSSSS KİMSE KUSURA BAKMASIN KİMSEYE YALAKALIK FALAN YAPMICAM BURASI OLMADI ŞURAYA ŞURASI OLMADI ORAYA BÖYLE ORGANİZASYON YAPILMAZ ORASIYSA ORASI DÜZEN İNTİZAM HAK GETİRE ...
KİMSE KUSURA BAKMASIN O ARKADAŞIN MOTORU OLMASAYDI ARKADAŞ DENİZE UÇSAYDI ... NEYSE ..KUSURA BAKMAYIN .HERKEZE SELAMLAR İYİ AKŞAMLAR..
katılan 100 e yakın motosikletli arkadaşın dışında bizden olmıyan tesadüfen orda olan motosikletli arkadaşlarla bile tek tek tanıştım o kalabalıkta seni atladıysam
üzgünüm
özür dilerim ama ben bu görüşe katılmıyorum.. geziyi kim organize ediorsa? bizi kim bir araya topluyorsa herşeyi düşünmeli.. diorki gezide; garipce 14 lira!!!! alıoruz motorumuzu sevdiğimizi artcımızı koyuoruz cebimize parayı buluşma yerine gidioruz.. ondan sonrası geziyi organize edenin görevidir bence..
organizasyonda istem dışı gelişen olaylara yeterince hızlı müdahele edememişim demekki eksiklikler için
üzgünüm...
Ümmet abi peki bundan kimin haberi var kime söylendi herkez toplanıp bilgi verilebilirdi kimseye bilgi verilmedi herkes kafasına göre hareket etti
herkes kafasına göre haraket etmesin diye tüm motosikletli arkadaşları tek tek stikamet belirttigimi sanıyodum (istikamet lokanta ismi değil) sana bilgi ulaştıramadıgım için
üzgünüm...
bugün bizimle olan tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum... inşallah çok daha güzel bir organizasyonda tekrar birlikte oluruz... umarım size kendimi affettirebilirim....
NİCE YILLARA MOTOSİKLET.NET :rendeer: