MT Garipçe Gezisi / Fotoğraflar, Videolar ve Gezi Yorumları

Yaa arkadaşlar abilerim ablalarım resimler bu kadarmı yaw herkezin telde camesı var çekmedinizmi ?? resim isteriz !!!! heyooo alo yaw yani fln ....:queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Yaa arkadaşlar abilerim ablalarım resimler bu kadarmı yaw herkezin telde camesı var çekmedinizmi ?? resim isteriz !!!! heyooo alo yaw yani fln ....:queen:

para yokki cameralı cep telefonu alalım abicim.. hangi teelfonadn bahsedion sen bi açıklasna :queen::queen::queen::queen::queen:

grup resmi vardı o eklenirse.iyi olur.bu kadar kişi ufak tefek sorunlarla halledilmiş bir gezi bun dan iyisi ne olabilir....

öncelikle cadıı arkadaşımıza çok teşekkür ediyorum gerçekten çok güzel bi gezii oldu ben böyle bir geziye ilk defa katıldım çok güzeldii herkes çok sıcaktıı kendimi hiçç yapancıı hissetmedim özellikle cadı arkadaşımızz benimle çok ilgilendi ona çok teşekkür ediyorumm bundan sonraki organizasyonlarda benimde bi katkım olursa ne mutlu bana inşallah bundan sonra yapılacak tüm gezilere mümkün oldukça katılcam ben herkese çok teşekkür ediyorum

Forumdan Uzaklaştırıldı
yok abi kızılay aluminyumunu dağıtıo ben yeşil kart ile aldım carbon :):):):):):):p:p:mrgreen::mrgreen::queen:

yok abi kızılay aluminyumunu dağıtıo ben yeşil kart ile aldım carbon :):):):):):):p:p:mrgreen::mrgreen::queen:

bu sitede sanal reklam uygulaması mı var ?? :queen: neyse ben kaçtım uyku wakti herkez allaha emanet bu gezi olayı 7000 mesajla ilklere girdi anlaşılan gezi sonrasi şimdiden belli ha bu arada CADI yok ortalıkda süpürgenin benzinimi bitti acaba yoldamı kaldı :queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
bu sitede sanal reklam uygulaması mı var ?? :queen: neyse ben kaçtım uyku wakti herkez allaha emanet bu gezi olayı 7000 mesajla ilklere girdi anlaşılan gezi sonrasi şimdiden belli ha bu arada CADI yok ortalıkda süpürgenin benzinimi bitti acaba yoldamı kaldı :queen:

vah zavallım benzini bittiyse havadayken itemezde nolcak hali acep:)

maç seyrediyorlardııı .eve gitmemiştir daha

organizasyonda çıkan aksaklıklar kimsenin elinde olmadan gelişti yinede organizasyonu kurtardık balıkçı ayarlandı ve gidildi hava muhalefeti diyelim, emeği geçen ve bizlere eşlik eden herkese teşekkürler :rendeer: :rendeer: :rendeer:

maç seyrediyorlardııı .eve gitmemiştir daha

maçtan geliyorum aynen daha maç tayfası yoldadır :wiinkk:

Son düzenleme:
bu arada o En500 ün Sahibi Kimdi Abi :mrgreen:

şerif arkadaşımız, ben şunu bilirim kazadan sonra şöle olsa böyle olsa denmez herkesin iyi kötü kazası vardır insanın bir an basireti bağlanıyo derler ya o misal o an hiç bir şey kontrol altında değil. ..:cat:

bu tip geziler genelde insanları mutlu etmek maksadı ile yapılmaz para için yapılır geziyi düzenleyen arkadaşların ağzından "kelle başı yada motor başı fiyatı şukadar" dendi mi?... yok böyle birşey söylenmediyse "bu insanlar 1-2 arkadaşını daha alıp kendi başlarına gezmeyi bilmiyorlar mı?... bu tarz geziler olmasa motorcu dostlar nasıl bulunur "sahibinden yada başka bir coma ilan vererek mi"?... tamam sorunlar aksilikler olabilir "en ufak şeyi bile büyütüp sorun çıkaran insanlar ile kim birlikte olmak yada gezmek ister"?...

arkadaşlar bütün yazılanları okudum nerdeyse tek laf denir YAZIK YAZIK
insanların hiç bişiyden haberi yok sanırım
bakın kendim yolda durup saydım 70 motor vardı ve bukadar kalabalık bir gezide keşke olmasaydı dediğimiz kazalar olabilir yani olmucak yerde bile olsa genede oldu iki arkadaşada geçmiş olsun diyorum...:salut:
şimdi gelelim kuyucadısı na yapılan eleştirilere
insanoğlu çiğ süt emmiştir arkadaşlar çook nankör oluyor bence
bu kızın gezi için yaptıklarını bilmiyosunuz atıp tutuyosunuz hava güzel olsaydı
zaten deniz kenarında yapılacaktı yemek olayı havayı cadı mı bozdu
adama arabaları çekelim dedik 150 bin liralık arabanın yerini değişmemek için müşterisini kaçırdı salaklığı kendine..
genede burda çağlaya yapılan eleştiriler yersiz ve gereksiz arkadaşlar emeğe saygı en azından kız kendini bitirdi resmen sadece bugünde değil yani 2 kez garipçeye gidip ön hazırlık yapılmışdır..bunları sadece 15-20 kişiyi geçmiyen arkadaşlar bilir dağıtılan kokartlar ve boyun askıları vee pasta bunlarım hepsi
çağla kardeşimizin uğraşları sonucunda doğmuşdur...
ismini hatırlamıyorum bir arkadaş cadı cadı dediler göremedim tanışamadım bile demiş yahu arkadaş sen birine sordun bilmedi ikinciye sordun bilemedi 120 kişi vardı yaa ben olsam hepsine sorar bulurdum bukadar tanışmak istiyorsan :farao:
hadi hiç kimseyi tanımıyosun yeşil yelekli arkadaşlar boşunamı giyiyo onları sorsan hepsi biliyodu ki senin gibi yorum yapan arkadaşların hepsi bereber geldiği 2-3 kişi haricinde kimseyle konuşmaya çalışmıyo tanışmıyo ve uzakda durup kendi ark. ile muhabbet ediyo sonrada yorum yapıyo iğneyi kendine batır arkadaşım sen ilk önce...:bounce:

bukadar olumsuzluğa genede süper bir yer ayarladık diyebilirim 2. restorant çok güzeldi kanımca:cat::cat::cat:

vee bekliyen arkadaşlara yol videoları iki bölüm olarak izleyin :)

[YT]QqtHpdd0RJ4[/YT]

[YT]_lXThpEQCsI[/YT]

ya zaten isteyerek kim kaza yapar dimi ama .geçmiş olsun demek lazım.yok şole yok boyle demeye ne gerk var bence

Forumdan Uzaklaştırıldı

Moderatör tarafında düzenlendi:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar