o motor hocası bence çakma motor hocası![]()
bilmedigimden ötürü bi soru sordum .. varsa bi durum yapalım açık otorum
o motor hocası bence çakma motor hocası![]()
bilmedigimden ötürü bi soru sordum .. varsa bi durum yapalım açık otorum![]()
Yaa arkadaşlar abilerim ablalarım resimler bu kadarmı yaw herkezin telde camesı var çekmedinizmi ?? resim isteriz !!!! heyooo alo yaw yani fln ....:queen:
haklısın yoşhi rs5 i kızılay dağıtıyor dimipara yokki cameralı cep telefonu alalım abicim.. hangi teelfonadn bahsedion sen bi açıklasna :queen::queen::queen::queen::queen:
haklısın yoşhi rs5 i kızılay dağıtıyor dimi![]()
yok abi kızılay aluminyumunu dağıtıo ben yeşil kart ile aldım carbon:mrgreen::mrgreen::queen:
bu sitede sanal reklam uygulaması mı var ?? :queen: neyse ben kaçtım uyku wakti herkez allaha emanet bu gezi olayı 7000 mesajla ilklere girdi anlaşılan gezi sonrasi şimdiden belli ha bu arada CADI yok ortalıkda süpürgenin benzinimi bitti acaba yoldamı kaldı :queen:
bu sitede sanal reklam uygulaması mı var ?? :queen: neyse ben kaçtım uyku wakti herkez allaha emanet bu gezi olayı 7000 mesajla ilklere girdi anlaşılan gezi sonrasi şimdiden belli ha bu arada CADI yok ortalıkda süpürgenin benzinimi bitti acaba yoldamı kaldı :queen:
maç seyrediyorlardııı .eve gitmemiştir daha
yok abi kızılay aluminyumunu dağıtıo ben yeşil kart ile aldım carbon:mrgreen::mrgreen::queen:
bu arada o En500 ün Sahibi Kimdi Abi :mrgreen: