[Adana - MT]

günaydın ev kuşları...

arkadaşım karşımızda duran çapıra bakacağına diğer tarafada biraz baksan hepimizi görürdün:bounce:. gözünü çapırdan alamadığına göre senin içinde çapırcı ruhu var ciğerim:)

murat kardeşimin motoru :cat: süper ötesi
wkpgxy.jpg

günaydın arkadaşlar :rendeer:
asvalt tepeleyeceklere iyi yolculuklar dilerim :)

Ciğerim ben capur çupur bilmem. Bu arada sana yakışmış 1200R :cat:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
iyi geceler cıvıl cıvıl insanlar,bir kaçamak yapalım dedik sencerinde ağzında bakla ıslanmıyor,boğsak yaptık resim koyacam ama kafayı yerim diye atmıyorum şimdilik zaten kafamda iyi yarın atarım herkeşe iyi geceler

bu kadeh senin şerefine emmoğlu dedik,biz arabayla gittik osman aga motırla geldi,sonra ben motırla döndüm güzel bir hafta sonu geçirdik

Son düzenleme:
Biriniz Boğsak'tan, biriniz Maraş'tan gelip Mola'da nasıl karşılaştınız :mrgreen:

Havuz problemi gibi valla

bekliyoruz daha osmanım :silent:.başlasaydı da seyredip uyusaydım :mrgreen:
sabah ameliyat heyecenı var, motogp bastırsın diyorum oda başlamadı gitti:mrgreen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
çok basit,maraştan gelende otobandan geldi,bizde otobandan gittik tesadüf çay içmek için durduk baktık sencer gidiyor,el kol kareketi yaptım durdu geri döndü muhabbet yaptık,sonra bizim osmanla senceri motorla gönderdik biz arabayla devam ettik

Adana İl Temsilcisi
günaydııııın adana mt'nin güzel insanları,iyi haftalaaaar,hayırlı işleeer,bol kazançlaaaar.

herkese günaydın. yaw cengiz abi sende acayip bi adamsın birlikte gidilen gezilerde yoksun. ama bireysel takılabiliyorsun. yoksa sen bizi sevmiyormusun, bizi istemiyormusun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar