Herkes KASKının Fotoğrafını Yüklesin...

kaç para verdin hocam buna güzel duruyor

çok araştırdım arkadaşım benim siyah cbr 125 e uyan iki kask seçtim birisi bu lazer dayton diğeri ise nolanın bi modeliydi şu an aklımda yok ben lazer ı seçtim çok çok çok memnunum fiyat konusuna gelince 400 e aldım 12 taksit

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bu benim mezzano :)

Son düzenleme:
arkadaşlar konuyla alakasız olucak ama yeni bi motor aldım ama sitede aratmama rağmen o motora ait bi konu bulamadım sadece konular arasında geçiyor geçen kısımlarda beni yeterlice bilgilendirmiyor,

aldığım motor:

Ramzey QM 125T-10E

detaylı bilgi verebilcek arkadaşlar var ise bana pm den ulaşabilirler ya da bu motorla ilgili bi link war ise yazarsanız sevinirim,

şimdiden teşekkür ederim, yeni bi konu açmayayım dedim...

yanlış yaptıysam af ola...

buda benim Nolan ım...

kask.jpg

h7000.jpg

givi.jpg

2. resimde üst sıradaki mat siyah olan benimki. Çok aramama rağmen ancak bu resmi bulabildim. :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
p4110005.jpg

Zeus 905B

Son düzenleme:
Benimki hem kislik hemide yazlik , çok kullanisli çok memnunum üstelik tipide f16 tarzi çok severim uçak kasklarini bu nedenle kaskima asigim onsuz hayatta motora binmem . Görenler pilot'mu oldun sorarlar çok hosuma gidiyo ... birde bu modellerden daha yapilmiyor simdi bu sadece bana özel oldu kimsede yok ... askim kaskim.. :cat::cherry:

line3.jpg

dostum kusura bakma ama bu o cins kask değilmi hani çene arkaya geçiyo cam önde kalıyo??
hep bi kulanan görüp te sprmak isterdim nasıl bişey bu diye çünkü hep inceledim ve hep çok cins geldi bana ama sen kulanıyosan ve de güzel bişeyse söyle de yakın incelemeye alayım bu kaskı tipi yok ama kulanım amacı ve sağalamlığı varsa bende alayım..

benim kaskım da NOLAN 102 çene açılır normal vede siyah camı var tabiki her ikiside buhar camlı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar