[Adana - MT]

Günaydın güzel şehrimin güzel insanları herkese hayırlı cumalar diliyorumm.Kolay gelsinn:rendeer:

günaydın adanam. Busabah çok kötü bir manzara ile karşılaştım. Benim iş yerim in önündeki yolda bir motor ile araba çarpıştı adamın kafasındaki kask yere çarpmanın şideti ile karpuz gibi dağıldı ve adam olay yerinde yaşamını yitirdi. Polisler görüntü çekmeme izin vemedi ama bu olay beni çok etkiledi yaa :(

günaydın adanam. Busabah çok kötü bir manzara ile karşılaştım. Benim iş yerim in önündeki yolda bir motor ile araba çarpıştı adamın kafasındaki kask yere çarpmanın şideti ile karpuz gibi dağıldı ve adam olay yerinde yaşamını yitirdi. Polisler görüntü çekmeme izin vemedi ama bu olay beni çok etkiledi yaa :(

allah rahmet eylesin...

Muzaffer edepsiz sitelerin adresini çoluk çocuğa dağıtma lütfen :bounce:

olur birdaha vermem :pr:

allah razı olsun senden :cat:,patlıcan kebabını yerim ama tavuk ı ıh.:farao:

allah razı olsun, o zaman tabilota devam :mrgreen:

Son düzenleme:
Dostum R1200GS için bile sepet var. Senin motora hayli hayli olur. İşte örneği. Belgelerle geliyorum :mrgreen:

UberHack1.jpg

bmwr1150gsadvuralgoldenretreaver2006.JPG

2008-08_UKMeet-AndyMaya.jpg

bmwf650rigwithhalon.jpg

Sanırım gerekli bilgiyi aldın Zafer'ciğim :)

Abi racing e de oluyomu bu sepetler. sen bişeyler ayarlarsın.

çok üzücü Allah rahmet eylesin:salut:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yusuf racinglere römork takılıyor bide çocuklar için puset takılıyooooo:p

sistemi ona göre yapmışlar. Amortisorler ona eğim alıyor. viraj daha kolay alınıyor aslında. Sola viraş almak çok zevkli ama sağ tarafa viraj alırken sepetteki baya cebelleşek.

Günaydın herkese...

Trafik kazasında ölen bu adamın otopsisini ben yaptım. Kafatası kemiğinin arka kısmında çökme şeklinde kırık ve beyin kanaması gelişmiş. Allah rahmet eylesin. Bu arada parçalanan kask ne markaydı? Görebildin mi?

Allah rahmet eylesin. Kask ortadan yarıldıysa büyük ihtimal uyduruk plastikten bir maldır.

merhabalar

Merhabalar. yeni üye oldum ve tanışmak isterim sizlerle.
Klup dediğiniz yer nerede aceba. Pazar günleri Adnan Menderes'ten geçerken gördüğüm yermi aceba? Bilgilendirirseniz sevinirim.

Selamlar.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Günaydın herkese...

Trafik kazasında ölen bu adamın otopsisini ben yaptım. Kafatası kemiğinin arka kısmında çökme şeklinde kırık ve beyin kanaması gelişmiş. Allah rahmet eylesin. Bu arada parçalanan kask ne markaydı? Görebildin mi?

kask hani piyasada 20 tl satılanlardan. Ha okaskı takmış yada takmamış deyişen hiçbir şey yok güvence yok yani

günaydın adana

bora abi nedir bu saat böyle 06,30 yazmışsın hemen ben çalıştığım halde 07,05 te kalkıyorum yatıp uyusanıza :pr:

ben o saatte 5 dakikadır derste oluyorum.

kask hani piyasada 20 tl satılanlardan. Ha okaskı takmış yada takmamış deyişen hiçbir şey yok güvence yok yani

sokmamak lazım o kaskları aslında memlekete. onu getirende satanda katildir.

Adana İl Temsilcisi
Converter01,yusuf,sen bugün nerelerdesin söyle bakalım.geldik yusuf'la,çay içtik -kalktık.sonra bir ara yine uğrarım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar