herkeslere selamlar uzun aradan sonra gene sitedeyimya bnd gelecem ama maşallah cadı topigi coşturmuş, neysem haftasonu görüşmek üzere herkese selamlar saygılar...
saygılar selamlar :rendeer:
herkeslere selamlar uzun aradan sonra gene sitedeyimya bnd gelecem ama maşallah cadı topigi coşturmuş, neysem haftasonu görüşmek üzere herkese selamlar saygılar...
bilmem![]()
hakkaten he nerede acaba
sen için den geceni yap kadir:queen:
şöyle düşünmüş olabilirmi?
nasılsa akşam cadı beni arar almaya giderim "işleri biran önce bitireyim" gibisinden :mrgreen:
nasılsa akşam cadı beni arar almaya giderim "işleri biran önce bitireyim" gibisinden :mrgreen:
sabah gördüm sanki ama emin değilim... :silent: :silent:
bence sen garipçeye fullll fulll fulll koruma gel arkadaşım... :queen: :queen: :queen:
yok cadı sever beni :cherry::cherry:
( full koruma gelcem o ayrı)
garipçeye gidelimde ondan sonra yiyin bari :cherry:
evde yatacak zamanınız olsun :queen:
bu gün korkut abi hiç gelmedi hayırdır inş.
maydonoz olucam ama mekan nerede?
yok cadı sever beni :cherry::cherry:
( full koruma gelcem o ayrı)
e bende onu diyorum işte cadı bi güzel sevicek seni... :queen: :queen: :queen:
Yok burda öle demesine bakma kıyamaz bana![]()
maydonoz olucam ama mekan nerede?
ok telefonu aldımtaksim de :rendeer:telefonum yazıyor :rendeer:
ok telefonu aldım
gürkan kaça kadar oradasınız?
gel gel belki sana bikaç göz buluruzgülhanıda getircen dimi :bounce:
burdayız sorun yok :rendeer: