[Osmaniye - MT]

pek saglıklı sonuç alamayabiliriz.Diğer motosiklet gruplarından arkadaşlarda katılacak anketi görmeyebilirler ama takribi sayı 150 motoru geçecek şeklinde

bugün başlık açsak ben 3-4 güne bir başlığı öne koymaya çalışırım
2 başlık açıldı daha önce kapandı gitti ama gelenlerin adı yazılan şekilde başlık açsak kalabalığı gören uzak şehirliler de MT den arkadaşlarını görmek için gelmek isterler
gelenler gelmeyenler kararsızlar şeklinde anketler oluyor ya onun gibi yazsak atıyorum niğdedeki ve kayserideki mt ciler de 5 er 10 ar grup belki gelmek isterler
Adana mt Maraş mt Hatay mt Antep mt Mersin mt yi gören diğer iller gelmek isteyebilir anket şeklinde açsak gelenlerin kalabalığını görse MT diye düşünüyorum nasıl olur

aslında acılsa cok iyi olabilir osmaniyeli ye katılıyorum.motosiklet.nette böyle bi başlık yok sanırsam.

zaten maras elazıg urfa hatay adana iskenderun mersin buranın grupları gelecekler.haberleri var

Adana İl Temsilcisi
günaydın sevgili arkadaşlarım,dün akşam arkadaşlarla toplantı yaptık.19 nisan da geliyoruz.ancak kafamıza takılan birşey var.kortejde kullanacağımız bayraklar,osmaniye emniyeti tarafından mı dağıtılacak?

günaydın sevgili arkadaşlarım,dün akşam arkadaşlarla toplantı yaptık.19 nisan da geliyoruz.ancak kafamıza takılan birşey var.kortejde kullanacağımız bayraklar,osmaniye emniyeti tarafından mı dağıtılacak?

herkes bayragını kendisi getireceek die biliyorum. çünkü kampanyanın adıda ''KASKINI TAK,BAYRAGINI AL GEL'' :mrgreen::mrgreen:

Bu arada topic i actım arkadaslar. admin arkadasla görüştüm saagolsun sürekli ilgilenecek bu konuyla
LİNK BU
http://www.motosiklet.net/forum/duy...yet-mudurlugu-kaski-tak-bayragini-al-gel.html
LİNK BU

Son düzenleme:
Adana İl Temsilcisi
reşitciğim,osmaniye-karatepe kaç km.,yolu nasıl,biliyorsundur sen ?

Mersin İl Temsilcisi
vaşşşş, adamlarda organizasyon var, ama mt sayfasında tık yok :p

Gaziantep İl Temsilcisi
günaydın osmanıye 55 motor 80 kişi ile yarın görüşmek üzere..

Osmanıye Emnıyet Mudurune Tesekkur

19 nısan 2009 günü gerçekleştirlen ve Türkiye de bir ilk e imza atılan etkinlik için Osmaniye İl Emniyet Müdürü Sayın Halil YILMAZ'a ve bu fikrin yaratıcısı olan eşine şahsım ve motosiklet kullananlar adına çok teşekkür ediyoruz. Kendileri etkinlik sonuna kadar aramızdan ayrılmadılar.Dertlerimizi sıkıntılarımız dinlediler. Güzel bir organizasyon ve bol katılımla amacına ulaştığı kanısındayım.Ancak yerel basın dışında genel basın pek ilgi göstermedi.Belki duyuru eksikliği vardı.Bundan sonra da diğer illerde de boyle bilinçlendirme eğitimlerinin ve etkinliklerinin olmasını bekliyoruz.Umarız Osmaniye bir başlangıç olur.

Etkinliğin amacına ulaşmasında aktif rol oynayan tüm motosiklet gruplarına,Uzak illerden gelerek bizleri yalnız bırakmayan motorcu dostlarımıza şahsım ve Kulübüm adına teşekkürlerimi sunarım.
İyiki varsınız.:rendeer:

Ahmet Sami ANTEBOGLU
KAMOK
Kadirli Motosiklet kulübü

Etkinliğin amacına ulaşmasında aktif rol oynayan tüm motosiklet gruplarına,Uzak illerden gelerek bizleri yalnız bırakmayan motorcu dostlarımıza şahsım ve Kulübüm adına teşekkürlerimi sunarım.
İyiki varsınız.:rendeer:

Ahmet Sami ANTEBOGLU
KAMOK
Kadirli Motosiklet kulübü

Oamaniye İl emniyet Müdürlügüne ve tum osmaniyeli motorseverlere teşekkürlerimi sunarım.... Bir ricam olacak Etkinlik esnasında cekilmil video ve fotoların (Özellikle Video) ların birer CD kaydı alınarak etkinlige takılam il klup başkanlarına iletilmesi mumkun mu acaba. Başkanlarda katılan üyelerine cagoltarak dagıtabilir.... Boylece unutulmaz bir hatıra kalır...:cat::cat:

bizimde suanda elimize fazla bişe geçmedi.toplamaya calısacagız eger bir araya getirebilirsek aldıklarımızı o zaman dediğiniz gibi bişeler düşünülebilir tabiki

Osmanıye Emnıyet Mudurune Tesekkur

19 nısan 2009 günü gerçekleştirlen ve Türkiye de bir ilk e imza atılan etkinlik için Osmaniye İl Emniyet Müdürü Sayın Halil YILMAZ'a ve bu fikrin yaratıcısı olan eşine şahsım ve motosiklet kullananlar adına çok teşekkür ediyoruz. Kendileri etkinlik sonuna kadar aramızdan ayrılmadılar.Dertlerimizi sıkıntılarımız dinlediler. Güzel bir organizasyon ve bol katılımla amacına ulaştığı kanısındayım.Ancak yerel basın dışında genel basın pek ilgi göstermedi.Belki duyuru eksikliği vardı.Bundan sonra da diğer illerde de boyle bilinçlendirme eğitimlerinin ve etkinliklerinin olmasını bekliyoruz.Umarız Osmaniye bir başlangıç olur.

bizde sizlere cok teşekkür ediyoruz geldiginiz ve ddesteklerinizden dolayı.

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar

kısmetse ağustos başı gibi yaz tatilimizi eşimle birlikte linkteki rotayı yapmayı planlıyoruz

ayrıca gitmişken görmeden gelme diyeceğiniz yerler nereleridir

yardımlarınızı ve yönlendirmelerinizi yukarıdaki linkteki konuya bekliyoruz
geldiğimizde görüşmek üzere :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Mrb arkadaşlar ben yunus Düziçi'ndeyim ve bi tane cbr 125 aldım 2006 model ve 20.000 km de bunu bakımını yaptıracam ama serviste 20.000 bakımı için neler yapılıyor ve ne kadar ücret alıyorlar bilgisi olan var mı acaba ve beyaz ampul ve arka lastiği 120 lik ile değiştirmek istiyorum fiyat bilgisi olan varmı acaba

Mrb arkadaşlar ben yunus Düziçi'ndeyim ve bi tane cbr 125 aldım 2006 model ve 20.000 km de bunu bakımını yaptıracam ama serviste 20.000 bakımı için neler yapılıyor ve ne kadar ücret alıyorlar bilgisi olan var mı acaba ve beyaz ampul ve arka lastiği 120 lik ile değiştirmek istiyorum fiyat bilgisi olan varmı acaba

selam
gel istersen şahin motor var osmaniyede honda servisi.ayrıca michelin lastik bayi. arkaya 130luk michelin pilot sport tak. yada gel benim motordaki lastiğe bak sanada alalım.serviste yaptırmana gerek yok.buji al birde yağını değiş tamam. istersen birde subap ayarı yaptır. servise gidersen 150 lirayı gözden çıkar.lastikte 200 küsür lira. telefon aç şahin motora fiyat sor bakımı hakkında.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
selam
gel istersen şahin motor var osmaniyede honda servisi.ayrıca michelin lastik bayi. arkaya 130luk michelin pilot sport tak. yada gel benim motordaki lastiğe bak sanada alalım.serviste yaptırmana gerek yok.buji al birde yağını değiş tamam. istersen birde subap ayarı yaptır. servise gidersen 150 lirayı gözden çıkar.lastikte 200 küsür lira. telefon aç şahin motora fiyat sor bakımı hakkında.

mrb benim motoru aldığım kişi zaten bakımını yaptırmış ben adanadan aldım motoru honda servisine gittim motor sağlıklı sadece bi sibop ayarı yaptır yeter dedi bana yağı bujisi falan değişmiş hava ve yağ filtrelerini kontrol ettirecem

mrb benim motoru aldığım kişi zaten bakımını yaptırmış ben adanadan aldım motoru honda servisine gittim motor sağlıklı sadece bi sibop ayarı yaptır yeter dedi bana yağı bujisi falan değişmiş hava ve yağ filtrelerini kontrol ettirecem

olur serviste yağını değişirsin. değişimen iyi olur risk almazsın. yağı değişirken yağ filtresi de değişir. hava filtresini temizletsen de olur. ister serviste yaptır ister tamircide.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar