ceme bişe yazıcaksanız yazın cuma namasına müteakip kendisi cevaplıyacaktır 
o tavugu ben buyday ambarında mangal yaparım canım benim :queen:
kartalın tüylüsü makbüldür öle ye gitsin![]()
şindi yerim dar olmasa sana bi resim atardım da:queen: cemin yanına gitmek istemiyorum pazara kadar:bounce:
şindi yerim dar olmasa sana bi resim atardım da:queen: cemin yanına gitmek istemiyorum pazara kadar:bounce:
merhaba katılamıyorum muhabbetinize ama kalbim sizinle![]()
bu arada sanırım pazar gunu katılamayabilirim.stand işi gibi bir iş durumu var.ne yapıcam bilmiyorum![]()
ceza almamı istiyorsun yani camaşırları hazırladığına göre:wiinkk:abi sende ceza alırsan söz don atlet benden sabahları getiririm
ben de bıraktım zaten:bounce:abı bosver konussun kendı capında:cat::cat::cat:
ilk önce iş kardeşim iş varsa işine bakıcaksın :rendeer:bu arada sanırım pazar gunu katılamayabilirim.stand işi gibi bir iş durumu var.ne yapıcam bilmiyorum![]()
ya olmadıkı ama şimdi yaaa![]()
haydaa dökülüyoruz yavaş yavaş arkadaslar![]()
haydaa dökülüyoruz yavaş yavaş arkadaslar![]()
burçincim inan şimdi telefon geldi.sabah 9 aksam 5 olucakmıs.1 gunluk iş.60 tl para veriyorlar.ben ve tülin gelmeyi cok istiyoruz ama malesef seninde bildigin gibi işsiz kaldım gecen hafta.birde borclar olunca tabi bu guzel insanların duzenledigi organizasyondan mahrum kalıcam sanırım
:queen: :queen: :queen:anlaşıldı merkeezz :![]()
bu arada sanırım pazar gunu katılamayabilirim.stand işi gibi bir iş durumu var.ne yapıcam bilmiyorum![]()
ya olmadıkı ama şimdi yaaa![]()
:farao: :farao: :farao:malesef maddi sıkıntılarım yüzünden(öğrenciyim) geziye fazla geç olmadan katılamama kararı aldımm kusuruma bakmayın..ale:
...iyi vakit geçirmeniz dileğimle...
:queen: :queen: :queen:
yaa şafak yaaa... :farao: Tülin ne dedi bu işe :queen:
bencede...
:farao: :farao: :farao:
ne oluyor ya herkes dökülüyor yavaş yavaş... :silent: :silent:
büğün gördüğün bir yazı hoşuma gitti sizinle paylaşayım :rendeer:
şiirden anlamayan erkekler yüzünden
kadınlar sevgisiz kalır:rendeer:
ne seni unutacak kadar zaman gececek
ne gecen zaman seni unutturmaya geticek
yanımda sen olmasanda