hazerfen hava alani motokros yarişlarina gelen varmiii

slm arkadaşlar ben emre hazerfan hava alaninda motokros yarişlarina gelen varmi buluşup toplu gitmek isteyen daha dorusu ben yolu pek bilmiyorum yanima arkadaş ariyorumm gelmek isteyenler bana ulaşsin buşusma noktasi mecidiyeköy hadi bakalimm :cat::cat:

c@n

ben İstanbul Gözetmen Kuruluna bağlı D lisanslı gözetmeni olduğum için %85 ihtimal ile görevli olarak orada bulunucam arkadaşlar kesinlik kazanır carşamba akşamına size haber veririm

haftasonuna istanbulda hava çok iyi gözüküyor bu organizasyonu kaçırmamak lazım,toplu sürüşle gitmek için E.5 üzerinde buluşmalı merkezi bir yerde,merter mc.donalds veya ömür teknosa gibi bir nokta belirlemek iyi olacak kanaatindeyim...........

Son düzenleme:
bende gidecem ama ben avcılardayım zaten cumartesini bilmem de pazar kesin saat 08:30 gibi avcılardan çıkacam arkadaşlarla ve gidecez.
istersen gelirsin avcılara burdan beraber gideriz.
başka birilerini bulamazsan beni ara 05305128680
bu numaradan ulaşabilsin bana.

Valla bende gitmek istiyorum yolu bilmiyorum.Cbr 125 var yolda dalga geçmicek ark.larla gitmek isterim:)

evt akradaşlar ortaya bi lah attim sonunu getirelim yolu bilen arkadaşlar el kaldirsin

yariş 4 de başliyo galiba biletix se baktim abicim sen 8.30 neden cikiyosun yol nekadar surer

Son düzenleme:

TWG

Valla bende gitmek istiyorum yolu bilmiyorum.Cbr 125 var yolda dalga geçmicek ark.larla gitmek isterim:)

dalga geçen önce aynada kendi yüzüne baksın dimi ama :mrgreen:
öyle dengesizlik yapacak biri olduğunu sanmıyorum bu çevrede :cat:

jubaa kardeş nerde oturuyosun

anadolu yakasindan gidicek olan varsa beraber gidelim arkadaşlar ben emre numaram 0507 250 58 24

Son düzenleme:
garipce gezisi ile aynı güne denk gelıyor bu benım icin garp bir durum oldu.daha öncekı yarışlara cok gıttım benım teyze oğluda yarışıyordu oyüzden şimdi napcaz bılmıyorum yoksa ben yolu bılıyorum kolayda kacmaz bu siz organize olun yer belırleyın bellı olmazda bu topic takıp edeceğim birde eskıden girişte ödeme yapıyorduk iceri giriyorduk acaba şimdi orda bılet bulunurmu.

bende gelmeyi planlıyordum ama malesef bir tarih çakışması oldu. garipçe gezisiyle aynı güne denk geldi...

hadi bakalım şimdi iki tane davetıyemde geldı cık işin içinden cıkabılırsen

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar