hazerfen hava alani motokros yarişlarina gelen varmiii

cadı, garipçeden toplanıp hazerfene mi gelsek topluca, başı kim çekerse sonuda oraya gelir.:p

saatine bakmadım ama biz sabahtan gideceğiz, biletlerde piyasada çok sınırlı biletsiz giriş ne kadardır bilgim yok :(

bu konuyu netleştirisek yönlendirmeyi daha kolay yaparız. bilet temin etmek çok daha iyi olur tabi.. yoksa malesef sıkıntı olur :pale:

yarışlar saat 10:00 dan sonra başlıyormuş ve bilet ücreti 10 ytl civarıymış, bence garipçeye gidenler daha avantajlı muhabbet sohbet tanışma ve kaynaş açısından garipçeye gidenler daha şanslı bence:cat:

yarışlar saat 10:00 dan sonra başlıyormuş ve bilet ücreti 10 ytl civarıymış, bence garipçeye gidenler daha avantajlı muhabbet sohbet tanışma ve kaynaş açısından garipçeye gidenler daha şanslı bence:cat:

evet malesef garipçeden sonra katılma olayı yalan olur :pale:
ozaman hazerfendeki arkadaşlarada garipçedeki arkadaşlarada güzel bir gün dileyelim :rendeer:

hadi yap bir kuyucadılığınıda bu işi çözelım :)hazerfene bomba ıhbarı yapalım yarış ertelensın hep beraber gıderız:p BUARADA GİDENLER EL KALDIRSIN Bİ GÖRELIM

arkadaşlar hiç bilete 10 tl vermeyin alın bi motor on dergisi(6tl) iki kişilik bilet hediye :cherry:

hava alanı demeyin bana bıktım vip binası dış hatlar geliş ve devlet konuk evi'nden sviss four seassions çırağan radeon saas arası mekik dokumaktan mümkünse sahil yolunuda görmek istemiyorum uzunca bir süre

vaadler boşa gıtmez bulacağız hal caresını
ARKADAŞLAR YARIN BİRİNDEN SWÖZ ALDIM 35 TANE BILET VERECEK BENDE SİZLERE TABİİİ

hava alanı demeyin bana bıktım vip binası dış hatlar geliş ve devlet konuk evi'nden sviss four seassions çırağan radeon saas arası mekik dokumaktan mümkünse sahil yolunuda görmek istemiyorum uzunca bir süre

Havaalanı derken Yeşilköy havaalanı demiyorlar yahu sakin ol :p
E-6'dan gidersin, dere kenarından geçersin, vip kuşlar kulübü, dış dere balıkları geliş ve devlet hayvan koruma evinden bilmemne 4 mevsim... (gerisini uyduramadım:p) arası mekik dokuyacaksın. Sonunda da çamurlar içinde bir grup motorcu göreceksin:mrgreen:

3 senedir gitmeyi düşündüğüm yarışlardan biri ama hala gidemedim ve bu sefer de gidemeyeceğim. Böhü...
Size iyi eğlenceler ola bol fotolar çekile foruma koyula bizler sevine.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar