Kaza geliyorum demicek Sen Her zaman KoruMaLı OL..!!

evet bizde dun ufakta olsa bır kaza atlattık ama allahtan eşimde ve bende bişey yok tabıkı eşimin biraz bilekleri agrıdı ama bısey olmadı motorumuzun sinyali kırıldı okadar ama arabaları gercekten anlıyamıyorum bızlerı ne olarak görüyorlar ya neyse arkadasım sanada gecmıs olsun evet korumalı olmamız gerekiyor herzaman...

geçmişolsun ablacım haberimiz yok ? nasıl oldu ??

geçmişolsun ablacım haberimiz yok ? nasıl oldu ??

dün üsküdarda oldu ablacım ara sokaktan cıkıyorduk ama hızımız dusuktu cunku sagdan asagıdan bır yol gelıyordu adamı gormedık cunku yokus asagı ve ters yonden hızla cıktı motorun sag tarafına vurdu ılker abın allahtan ıyı toparladı yoksa patlıyorduk adamda hıc bısey olmamıs gıbı bısey varmı falan dedı bende hızlı cıkıyorsunuz dedım adamda ben hızlı degıldım gıt trafık kuralları kıtabını oku falan dedı adamla gırdık bırbırımıze ilker abin girdı araya sonra adam gitti ama sınırlerımız cok bozuldu...

ablacım çok geçmişolsun ilker abime de selamlar ablacım üzüldüm valla ya o adamın ümüğümü sıkardım orda valla

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Geçmiş olsun arkadaşım,inşallah çabucak iyileşirsin.

Sizlere de geçmiş olsun,ne yazık ki böyle durumlarda arabadan inen hanzolar bizi değil kendi tamponlarını düşünüyorlar...

Geçmiş olsun arkadaşım,inşallah çabucak iyileşirsin.

Sizlere de geçmiş olsun,ne yazık ki böyle durumlarda arabadan inen hanzolar bizi değil kendi tamponlarını düşünüyorlar...

sagol teşekkur ederiz evet tam dedıgın gıbı arabadan ınen .............
adamları kendı arabalarını düşünüyorlar neyse

çok geçmiş olsun.
tabi yapmak zor ben de yapamıyor şehir içinde bot giymiyorum ama giymek lazım herhalde.

Çok büyük geçmiş olsun arkadaşım.. Böyle homo-erectus ların yaşadığı ve otomobil kullandığı(nı zannettiği) bir ülkede yaşıyoruz maalesef.. Ama daha fazla dikkat ederek üstesinden gelmeliyiz.. Tekrar çok büyük geçmiş olsun , en kısa zamanda iyileşmen dileğimle...

çok büyük geçmiş olsun kardeşim, Allah korumuş dahada kötüsü olabilirdi, peki önüne çıkan o hayvan kılığına giren yaratık ne yaptı?

O araba ortalarda yok tabiki o cahil olduguna göre baktı ben yere yapıştım öldü diye kaçmışş....mobese kameraları vardı göbekte 100 metre daha ileriyi gösterse arabayıda bulcaktık kamera orayı göremiyordu napalım :pr: Herkese binlerce kez teşekkür ediyorum allah hepinizden razı olsunn..kimsenin başına gelmesin yatarken bile hep dua etmiştim...Bu arada bugun rahat duramadım arkadaşım 1000 rr okula gelmişti arkasına bindim zar zor bir tur attırdı duygulandım ağladımm...:salut: zor ya gerçekten allah tekerinize taş değdirmesin...tekrar teşekkürler..:rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar