Kaza geliyorum demicek Sen Her zaman KoruMaLı OL..!!

çok büyük geçmiş olsun acil şifalar diliyorum sana koruma konusan gelince diyecek birşey yok zaten bilinçli olmak lazım...

mgu

Acil şifalar en kısa zamanda tekerin düz bassın.

Çok geçmiş olsun kardeşim, umarım son olur, bir an önce sağlığına kavuşman dileği ile.

Çok geçmiş olsun, uyarın içinde teşekkür ederiz. Umarım bir an önce sağlığına kavuşursun.

Geçmiş olsun, verilmiş sadakan varmış, tüm dikkatine ramen olan olmuş.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
çok çok geçmiş olsun arkadşım. gerçekten üzüldüm.

Forumdan Uzaklaştırıldı
kazaya şükredilmez hamd edilir bilgin olsun şükretmek.
ALLAH ım teşekkür ederim sendaha kötülerini nasip et demek gibi birşey heberin olsun.

1.si kaza olduğu için değil daha kötüsünden koruduğu için sükredilir..hamd edilmez..dolayısıyla arkadaş şükretmiş..
2.si böyle bir konuya alakasız ''anlatım bozuklugu dersi'' cevabı vermen gereksiz ve saçma..muhalefet olmanın bu kadar ucuzu..!!
3.sü de bu kadar bilginin içinde boğulurken nasıl olur da kaza yapan birine ''geçmiş olsun'' dendiğini bilmiyorsun o da ayrı bir tartışma konusu..

Herneyse..sana da çok geçmiş olsun güzel kardeşim..allah kaza bela vermesin kimseye..şükür ki bununla atlatmışsın..
kazasız belasız sürüşler....

böyle söförlerede nasıl ehliyet veriyolarlar anlamsız qecmis olsun abi.

Büyük geçmiş olsun, en kısa sürede eski sağlığına kavuşman dileği ile. :rendeer:

Geçmiş olsun:rendeer:, o kör acemiye de birşey diyeceğim şimdi, didiiiiiiiit. :pr:

Allah şifa versin ve tekrarından mufaza etsin kardeşim.
Ben de hafta sonu kasksız bir abi ile karşılaştım ve uyarınca, Kaynakçı olduğundan gözlerinin ağrıdığını ve gözlerine rüzgar vurması için kask takmadığını söyledi.
Bir iki acı örnek verince de çantasından kaskını çıkarıp taktı.
Tedbir bizden, gerisi Allah' tan.

Büyük geçmiş olsun kardeş, merak ettiğim birşey var; korumalı botun ve pantolonun varmıydı? eğer yoktuysa; olsaydı ne gibi faydaları olurdu?

evet bizde dun ufakta olsa bır kaza atlattık ama allahtan eşimde ve bende bişey yok tabıkı eşimin biraz bilekleri agrıdı ama bısey olmadı motorumuzun sinyali kırıldı okadar ama arabaları gercekten anlıyamıyorum bızlerı ne olarak görüyorlar ya neyse arkadasım sanada gecmıs olsun evet korumalı olmamız gerekiyor herzaman...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar