Kaza geliyorum demicek Sen Her zaman KoruMaLı OL..!!

merhaba abilerim,ablalarım,arkadaşlarım,kardeşlerim..
25 şubatta karabükte kaza yaptımm... :pale:
pazartesi günü sabak okula gitmek için evden çıktım.okulum eve uzak olmasada hava sıcak olduğu halde herzamanki gibi eldivenimi kaskımı ve montumu giydim.çıktım yoldan benziye girdim okuldan sonra gezicem diye benzinimi aldım lastiklerime hava bastım benzinciden çıktım ilerde ışıklarda durdum.yeşil yandı 1-2-3 giderken ilerde yandan yola çıkacak araba gördüm hız kestim yaklaştım baktım çıkmıyo iyice yaklaşırken tamam artık dedim gaz açtım ve tam geçiyodum bu kadarmı olur tahmin ettiğiniz gibi çıkmakta diil fırladı önüme yaa....:pr: arabaya girmemek için sola yatırdım çukura denk geldi ve direksiyon ''S'' çizmeye başladı aldı savurdu kaldırıma kaldırımla motor arasında sağ bacağım kaldı..sonra beni üstünde attı ve kaldırımın üstüne beni yapıştırdı..O kafamı yere çaktığımı hatırlıyorum..:pale: baktım kafamı oynatabiliyorum kaskımı çıkardım ayağıma bi baktım görmez olaydım o anı ayak parmaklarım geri bakıyoo...:salut: allahım dedim sadece...ambulans geldi sonrası çekilmez ağrılar artık..ameliyat oldum bacağım 4 yerden kırılmıştı.platin taktılar hep.. benim o kazada kafamda kaskım montum olmasaydı ben yazıyı yazamıyor olabilirdim..genede buna şükür ediyorum..ilk büyük kazamdı.allaha bin şükürler olsun şuanlık değnekle yürüyebiliyorum...LÜTFEN KASKINIZI KORUMALARINIZI TAKIN EN UMMADIĞINIZ ANDA ÖNÜNÜZE ÇIKIYOR İŞTE...:salut: LÜTFENN BU DURUMUM GELSİN BİRAZ ÖNÜNÜZE HALA ARABAYLA YOLDA GİDERKEN GÖRÜYORUM KASKSIZ İÇİM ACIYO İNANIN...ve çıkmıcak dediğiniz yerden herzaman araba çıkıcakmış gibi davranın...allah iki tekerinizi yerden kesmesinn...hepinize iyi sürüşler..

Amin kardesim sana cok geçmiş olsun daha daha kötüsü olma imkanı vardı

kardeşim korumalar konusunda sonuna kadar katılıyorum sana bu arada geçmiş olsun allah bidaha göstermesin ilk ve son olur inşallah...

Çok geçmiş olsun. bende aynı şekilde geçen cumartesi Bebek sahil yolunda önüme bi araba atlaması sonucu motorla beraber 3metre kayarak yerde süründüm. full deri mont, deri pantolon, eldiven,bellik,kask oldugu için kazadan hiçbirşey olmadan atlattım. üstümde korumalar olmasaydı, asfaltta sürünmekten dolayı sol kolum ve bacağımın derileri paramça olup belkide sol kolum kırılırdı. her zaman full korumalı olmak gerekiyor. önünüze her an bir hayvan yada insan görünümlü bir hayvan atlayabilir..

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
çok geçmiş olsun yaa

çok geçmiş olsun. umarım kısa zamanda iyileşirsin:rendeer::rendeer:

Çok Geçmiş Olsun Kendini Üzme Arkadaşlar Lütfen Full KORUMA FULL!!!:rendeer:

Herkese teşekkürler allah razı olsun..:rendeer:

equinoxxx sanada çok geçmiş olsun...Dediğine katılıyorum haynanın biri çıkıp seni BitirebiLiyor...:pr:

Çok çok geçmiş olsun ALLAH acil şifalar versin en kısa zamanda iyileşirsin inşALLAH

merhaba abilerim,ablalarım,arkadaşlarım,kardeşlerim..
25 şubatta karabükte kaza yaptımm... :pale:
pazartesi günü sabak okula gitmek için evden çıktım.okulum eve uzak olmasada hava sıcak olduğu halde herzamanki gibi eldivenimi kaskımı ve montumu giydim.çıktım yoldan benziye girdim okuldan sonra gezicem diye benzinimi aldım lastiklerime hava bastım benzinciden çıktım ilerde ışıklarda durdum.yeşil yandı 1-2-3 giderken ilerde yandan yola çıkacak araba gördüm hız kestim yaklaştım baktım çıkmıyo iyice yaklaşırken tamam artık dedim gaz açtım ve tam geçiyodum bu kadarmı olur tahmin ettiğiniz gibi çıkmakta diil fırladı önüme yaa....:pr: arabaya girmemek için sola yatırdım çukura denk geldi ve direksiyon ''S'' çizmeye başladı aldı savurdu kaldırıma kaldırımla motor arasında sağ bacağım kaldı..sonra beni üstünde attı ve kaldırımın üstüne beni yapıştırdı..O kafamı yere çaktığımı hatırlıyorum..:pale: baktım kafamı oynatabiliyorum kaskımı çıkardım ayağıma bi baktım görmez olaydım o anı ayak parmaklarım geri bakıyoo...:salut: allahım dedim sadece...ambulans geldi sonrası çekilmez ağrılar artık..ameliyat oldum bacağım 4 yerden kırılmıştı.platin taktılar hep.. benim o kazada kafamda kaskım montum olmasaydı ben yazıyı yazamıyor olabilirdim..genede buna şükür ediyorum..ilk büyük kazamdı.allaha bin şükürler olsun şuanlık değnekle yürüyebiliyorum...LÜTFEN KASKINIZI KORUMALARINIZI TAKIN EN UMMADIĞINIZ ANDA ÖNÜNÜZE ÇIKIYOR İŞTE...:salut: LÜTFENN BU DURUMUM GELSİN BİRAZ ÖNÜNÜZE HALA ARABAYLA YOLDA GİDERKEN GÖRÜYORUM KASKSIZ İÇİM ACIYO İNANIN...ve çıkmıcak dediğiniz yerden herzaman araba çıkıcakmış gibi davranın...allah iki tekerinizi yerden kesmesinn...hepinize iyi sürüşler..

kazaya şükredilmez hamd edilir bilgin olsun şükretmek.
ALLAH ım teşekkür ederim sendaha kötülerini nasip et demek gibi birşey heberin olsun.

gecmis olsun kardeşim bu aslında bizden deil bilinçsiz otomobil sürücülerinden dolayı oluyor

ALLAHA şükürki bunla atlattım demek allahıma teşekkür ederim seninde dediğin gibi...Kazadan Sonra Bi sürü insan geldi Bir tanesinin hamd olsun dediğini duymadım bu arada GeÇMİŞ OLSUN dileklerin için teşekkür ederim o kadar yazının içinde şurda şu kadar insan cevap yazdı aradan cımbızla tutup neyi çekmişsin..nese genede saol

teşekkürler storm çok saol...:rendeer:

Son düzenleme:
gecmıs olsun kardesım. bılırım o buyuk kazaları bende 29 gun komada kaldım 2 senede duzele bıldım allah kımsenın basına wermesın bole buyuk kazalar cok kotu gercektenn cokk:pale:

Forumdan Uzaklaştırıldı
çok büyük gecmiş olsun dostum, Allah acil şifalar versin... başka kaza yaşatmasın Rabbim hiçbirimize inşalla.....:rendeer:

kardeşim korumalar konusunda sonuna kadar katılıyorum sana bu arada geçmiş olsun allah bidaha göstermesin ilk ve son olur inşallah...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar