- Konu Yazar
merhaba abilerim,ablalarım,arkadaşlarım,kardeşlerim..
25 şubatta karabükte kaza yaptımm...
ale:
pazartesi günü sabak okula gitmek için evden çıktım.okulum eve uzak olmasada hava sıcak olduğu halde herzamanki gibi eldivenimi kaskımı ve montumu giydim.çıktım yoldan benziye girdim okuldan sonra gezicem diye benzinimi aldım lastiklerime hava bastım benzinciden çıktım ilerde ışıklarda durdum.yeşil yandı 1-2-3 giderken ilerde yandan yola çıkacak araba gördüm hız kestim yaklaştım baktım çıkmıyo iyice yaklaşırken tamam artık dedim gaz açtım ve tam geçiyodum bu kadarmı olur tahmin ettiğiniz gibi çıkmakta diil fırladı önüme yaa....
r: arabaya girmemek için sola yatırdım çukura denk geldi ve direksiyon ''S'' çizmeye başladı aldı savurdu kaldırıma kaldırımla motor arasında sağ bacağım kaldı..sonra beni üstünde attı ve kaldırımın üstüne beni yapıştırdı..O kafamı yere çaktığımı hatırlıyorum..
ale: baktım kafamı oynatabiliyorum kaskımı çıkardım ayağıma bi baktım görmez olaydım o anı ayak parmaklarım geri bakıyoo...:salut: allahım dedim sadece...ambulans geldi sonrası çekilmez ağrılar artık..ameliyat oldum bacağım 4 yerden kırılmıştı.platin taktılar hep.. benim o kazada kafamda kaskım montum olmasaydı ben yazıyı yazamıyor olabilirdim..genede buna şükür ediyorum..ilk büyük kazamdı.allaha bin şükürler olsun şuanlık değnekle yürüyebiliyorum...LÜTFEN KASKINIZI KORUMALARINIZI TAKIN EN UMMADIĞINIZ ANDA ÖNÜNÜZE ÇIKIYOR İŞTE...:salut: LÜTFENN BU DURUMUM GELSİN BİRAZ ÖNÜNÜZE HALA ARABAYLA YOLDA GİDERKEN GÖRÜYORUM KASKSIZ İÇİM ACIYO İNANIN...ve çıkmıcak dediğiniz yerden herzaman araba çıkıcakmış gibi davranın...allah iki tekerinizi yerden kesmesinn...hepinize iyi sürüşler..
25 şubatta karabükte kaza yaptımm...
pazartesi günü sabak okula gitmek için evden çıktım.okulum eve uzak olmasada hava sıcak olduğu halde herzamanki gibi eldivenimi kaskımı ve montumu giydim.çıktım yoldan benziye girdim okuldan sonra gezicem diye benzinimi aldım lastiklerime hava bastım benzinciden çıktım ilerde ışıklarda durdum.yeşil yandı 1-2-3 giderken ilerde yandan yola çıkacak araba gördüm hız kestim yaklaştım baktım çıkmıyo iyice yaklaşırken tamam artık dedim gaz açtım ve tam geçiyodum bu kadarmı olur tahmin ettiğiniz gibi çıkmakta diil fırladı önüme yaa....