[M.T. İstanbul] Avcılar Sahilde Mangal Vaarrr 19 NİSAN PAZAR

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
o nasıl iş öyle ya geldinizmi geldiyseniz yan masadaydınız yok gelmedik derse :) :silent::queen: :queen: :queen: :queen: :queen:

ozaman ablam deılmıs baska bırısıydı :D 2dakkada yan cızerım hacı :queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
ben dıldım o zargana geldı ama gelırım heralde tanısırız....

ya bılmıorum ıstanbul mtde bızım bulusmalara gelen baska kımın ufak cocugu war bılmıorum öle atmasyon sordum bı ufaklık wardı cok tatlıydı salatalık yıyıodu hep en son bızım su sısesının kapagını almıstı :queen:

:) :queen: :queen: :queen:

olsun yinede ablamız kızmasın sonra:)

kızmaz kızmaz :) nese bakalım okadar emın konusuorum herkeze gelın dıorum gelmemek yok dıorum ıns ılhan gelır :queen::queen:

Son düzenleme:
ya bılmıorum ıstanbul mtde bızım bulusmalara gelen baska kımın ufak cocugu war bılmıorum öle atmasyon sordum bı ufaklık wardı cok tatlıydı salatalık yıyıodu hep en son bızım su sısesının kapagını almıstı :queen:

kızmaz kızmaz :) nese bakalım okadar emın konusuorum herkeze gelın dıorum gelmemek yok dıorum ıns ılhan gelır :queen::queen:

ilhan a sen benden bi selam söyle full depo garantisi ver bak bakıyım geliyomu gelmiyomu :) :queen:

resımlerını gordum sordum zarganaya bızdenmıs onlarda:cat: ama cok tatlıymıs kız cocugu untma benımkı erkek adı denız:queen:

:) :) çok merak ediyorum büyüyünce nasıl motor kullanıcak deniz ve deniz gibiler :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
resımlerını gordum sordum zarganaya bızdenmıs onlarda:cat: ama cok tatlıymıs kız cocugu untma benımkı erkek adı denız:queen:

deniz dıe kız ısımlerıde warya oyuzden karıstırdım ozaman ıns sızınkınıde gorurum ama oda fenalardaydı en son sıse kapagını kemırıyodu canım benım dıslerı yenı cıkıomuş:queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
olum işi bilmiyosun sen :) 2 sen ver 2 ben veriyim 4 lira sahile iner çıkar :) daha da 20 km daha gider geri kalan secimden sonra:)

heheheh tamam ozaman ayarlarız yada ayarlarız ne ya herturlu getırıırm onu bne:queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar