Sizler sag olun
Bu arada cevre ilcelerdeki arkadasları goremıyorum
Avcılar o kadar uzak mı yaa
Bu arada cevre ilcelerdeki arkadasları goremıyorum
Avcılar o kadar uzak mı yaa
Malesef Calındı satmazdım kıı ben onu kıyamam
ama kıydılarrr
Çağla yarın geliyo musun Alper in yerine:silent: :mrgreen:
hadi yaa :cyclopsan haberim yoktu çok üzüldüm nerde nezaman nasıl çalındı :cyclopsan
çok geçmiş olsun şerefsiz bunlar ya :farao:
5-6 ay oldu saglık olsun bosver bizlere bişi olmasın
giden mal olsun
biz dostlarımız için avcılarada geliriz karsada gideriz canercim :bounce:
(Allahım bunu benmi söyledim şakaydı karsa kadar gidemem)
inşallah banu gelmeyi istiyorum :cat:
slm mıllet. sahıl kenarı dımı caner bız zor gelırızsımdıden kusura bakma ablası
başarılar ozaman şimdiden :cat:
ARKADAŞLAR gelmek isteyip te motoru olmayanlar metrobüs vs vasıtalarla avcılar a ulaşınca 0534 639 92 40 bana ulaşsınlar motorlarla gelir alırız :cat:
ayrıca tam zamanı 8 değil yani bakmayın 8 de buluşucaz mangalı yakana kadar işte anca 9 u görürüz siz nezaman gelirseniz buyurun avcılar a sahile gelmeyi dert etmyin alırız
slm mıllet. sahıl kenarı dımı caner bız zor gelırızsımdıden kusura bakma ablası
çağla ablacım nezaman yetişirse gelicek biz alıcaz arkadaşlarteşekkür ederim çağla ablacım bitanesin sen
![]()
laf agızdan bır kere cıkar söz yıgıtın (devamını unuttum kamcımı neydı):queen: nese bu arada sen dostların ıcın avcılara gelıosun ama orda evet yazmıo :bounce:
gelmede goreyım cagla apla ya gelıcem dedın onada sen bole deıldın ama ya verdıgın sozu tutardın yaaa cıköfteye beklıorum kan cıkar :cherry::mrgreen::queen:
ama abla olmazki yaaaa
caner su ilhan1154u gaza getırımde gelırız ıns avcılar yakın benzın yakmaz falan derım gaza getırırım ben onu malum bende hala motor yok yoksa bızde b.düzündeyız ama olmadı ev arkının arabayla gelırsız olmadı dıı dıııt sesıne butun otobusler benım :queen:
ama bzım bebegımız var hava guzel olursa belkı![]()
ablacım ya valla saolsunonca işi gücü arasında