Acil durumlarda bulunduğunuz yeri belirleme

Evet ARkadaşlar Özellikle Merhum Muhsin YAZICIOĞLU ve Beraberindekilerin geçirdikleri helikopter kazasından sonra Çok konuşuldu bu olay.. EĞer NErede Olduğumuzu bilmiyorsak ve yardıma ihtiyacımız varsa;Yerimizi nasıl Belirteceğiz ?

İşte Böyle ;

CEP TELEFONUNUZUN MESAJ BÖLÜMÜNE GİRİP NEREDEYİM YAZIN 7777 YE GÖNDERİN BULUNDUĞUNUZ KOORDİNATİ VE NERELERE YAKIN OLDUGUNUZU TÜM BİLGİLERİ İLE VERİYOR... üSTÜNE ÜSTLÜK BEDAVA..

Not;Konuyu GÜncel tutarsanız bu Önemli bilgiden herkesin haberi olur... İnşallah HİÇ birimizin buna ihtiyacı olmaz ama Aksaklıklar işte... Ne zaman ne olacağı belli olmaz..

bir sorum olucak.
bu uygulamayı bütüm gsm kuruluşları destekliyo mu?

bu bilgi için çok teşekkür ediyorum.
gerçekten hayat kurtarcak bir bilgi
tekrardan teşekkürler:cat:

teşekkürler paylaşım için ama bende şimdi denedim avea desteklemiyo maalesef..

turkcell in hizmeti bu yakınınızdaki bilindik ne varsa okul market vs. hepsini bir bir açıklıyo gelen mesajda... üstünkörü bi cevap gelmiyor yani bulundugunuz yer ile ilgili

turkcell in hizmeti bu yakınınızdaki bilindik ne varsa okul market vs. hepsini bir bir açıklıyo gelen mesajda... üstünkörü bi cevap gelmiyor yani bulundugunuz yer ile ilgili

Aynen ÖYle ..

Bu arada Avea nın desteklemediğini bilmiyordum yazık olmuşş. Turkcell e geçin sizde olmassa :p

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Turkcell de test ettim.Doğrudur.Bütün koordinatları yakındaki yerleri belirten bir mesaj geliyo.Boşu boşuna gitti Muhsin Yazıcıoğlu.Bir mesajla 2-3 satte kurtarılacaklarmış.

Turkcell de test ettim.Doğrudur.Bütün koordinatları yakındaki yerleri belirten bir mesaj geliyo.Boşu boşuna gitti Muhsin Yazıcıoğlu.Bir mesajla 2-3 satte kurtarılacaklarmış.

muhsin yazıcıoglunun yaşadıgı kazada turkcell zaten bulundugu yeri net bir şkilde bildirmiş... ancak turkcell sarıyer dediyse onlar beşiktaşta aramış (benzetme ne kadar dogru oldu bilmiyorum) böyle bir durum söz konusu haberlerden duydugum kadarıyla

İyi:rendeer: kaybolmak problem değil ozaman rahat rahat kaybolalım.

Forumdan Uzaklaştırıldı
muhsin yazıcıoglunun yaşadıgı kazada turkcell zaten bulundugu yeri net bir şkilde bildirmiş... ancak turkcell sarıyer dediyse onlar beşiktaşta aramış (benzetme ne kadar dogru oldu bilmiyorum) böyle bir durum söz konusu haberlerden duydugum kadarıyla

Benim bildiğim de turkcell değil , köylüler göstermiş helikopter düşse düşse buraya düşer diye.Ancak bizimkiler başka yerde aramış.Sonra da helikopteri bulan köylüler olunca devleti küçük düşürmüşler.Basına yaptıkları açıklamalardan dolayı devleti aciz göstermekten haklarında suç duyurusu yapılmış.Böyle bir haber duydum.İnşallah doğru değildir.Çünkü bu durum devleti acizlikten daha beter acizliğe düşürmüş demektir.Allah akıl fikir versin devletimize (Pardon halkımıza.Çünkü onları başımıza getiren halkımız) :pr:

adamlar bunu bilse demek ki ölmüyücekler ama ecel işte hem sonra insanın nerden haklına gelcek ki ya

bıraz once enedım gercekten cok faydalı bı bılgı tesekkurler

esp

Avea'nın desteklememesine çok üzüldüm ancak merhum Muhsin Yazıcıoğlunun otopsisinde kazada meydana gelen ağır iç organ hasarından dolayı yarım saat ile bir saat arasında vefat ettiği belirtilmiş. Tabiki bende duyduğumu söyledim :salut:

Süper Moderatör (BBRR)
Başlığı faydalı olabilmesi için değiştirdim .. bu gibi konuları açarken içeriği konu başlığında mutlaka özetleyin .. yoksa ilerde arama yapmak için kullanılan kelimeler bu başlığa ulaşmamızı sağlamaz

Benim bildiğim de turkcell değil , köylüler göstermiş helikopter düşse düşse buraya düşer diye.Ancak bizimkiler başka yerde aramış.Sonra da helikopteri bulan köylüler olunca devleti küçük düşürmüşler.Basına yaptıkları açıklamalardan dolayı devleti aciz göstermekten haklarında suç duyurusu yapılmış.Böyle bir haber duydum.İnşallah doğru değildir.Çünkü bu durum devleti acizlikten daha beter acizliğe düşürmüş demektir.Allah akıl fikir versin devletimize (Pardon halkımıza.Çünkü onları başımıza getiren halkımız) :pr:

ben bu şekilde duymadım haberi onn içi yorum yapamam ama inşallah yalnış bir haberdir bu:pale:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar