motosikletim yandı :(:(:(

abi satamadı motoru yaktı işte:silent:

kesin sigortadan para almak için yapmıştır:p

şakaysa : HEHEHHehEhEHUEHuEHUehUHEHEhE süperrrr :)

gerçekse : abi çok geçmiş olsun gerçekten çok üzüldüm

cvp a. şıkkı :)

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
bu 1 nisan değilse bırakırım bu siteyi.

Bu gerçek olsa 1. resimde jessenin başını okşayıp onu teselli eden bir Gökhan olurdu, o yüzden kötü hazırlanmış bir şaka.:mrgreen:

Motor dandik şaka dandik.:p Mok at izi kalsın bi motorum bile yoh.:pr:

Bu gerçek olsa 1. resimde jessenin başını okşayıp onu teselli eden bir Gökhan olurdu, o yüzden kötü hazırlanmış bir şaka.:mrgreen:

motoruma dandik dime :D fuarın tek kalpli motoruydu gene satılmadı ona yanıyorum aslında içimdeki yangını dışarı vurdum daha dogrusu resme vurdum :cherry:

tamamen katılıyorum.
hatta KOMTAN da arkadan çekilmiş fotosunu unutmuşsun diye eklemiş fotoyu.:mrgreen:
CEM bi işi beceremedin.:mrgreen:

herşey muharrem ve gkn yüzünden oldu... kabloları birleştirdik .. tam akü degerlerini ölçmek için içeri gittik 10 bilemedin 13 dk oyalandık milletin bagırmaya başlamasıyla zor attıkdışarı kendimzi ama çok geçti

Zamanında cıkmayı bileceksin olm yoksa boyle durumlar sonucunda senin gibiler cıkıyor meydana :p

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
motoruma dandik dime :D fuarın tek kalpli motoruydu gene satılmadı ona yanıyorum aslında içimdeki yangını dışarı vurdum daha dogrusu resme vurdum :cherry:

Üzülme abi çiçeen dandik transalpide satılmadı, yani satıldıda ne parayı getiren var ne motoru götüren.:p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar