motosikletim yandı :(:(:(

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
aklımdan evi yakcan kek diye bişey gecti ama şakaymiş :mrgreen:

valla gerçekse bile adam inandıramaz bir türlü şu günde..
1 nisan çok tehlikeli bir gün. başınıza bişey gelmesin aman : )

düşünsene
- hasan evim yanıyor olum koşun.
- la get 1 nisan dimiii
- valla yok lann!!!

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
1 Nisan devam ediyor... , mu acaba:bounce:

hocam motor yandiysa buna en çok gkn sevinir...
o kırmızı montu hediye edersin simdi kayınçona, gözü vardı biliyon:p

Son düzenleme:
ülen varya iyiki her ayda 1 nisan yok. yoksa her ay kalpten birkaç kişi gidecek:cherry::cherry::cherry:
cem senin motoru artık yanık yanık hurdacıya satarsın 1kg baklava parasına ağzın tat:queen::queen::queen:lanır

Siz gecin dalganizi yaw ben hanima bir 1 NISAN sakasi yaptim hatta bu saka terse donermi dedim ve dakika 91 gol....bana ters dondu.sakamda su idi motosikletimin gostergesi tamire gitmisdi yapilacakdi bende hanima gun itibari ile saka yapiyim dedim actim telefonu ve gosterge bayagi pahali tutuyormus onarimi dedim ne kadar dedi 500 gibi fiyat verdiler dedim...yutkundu filan neyse uzatmadim 1 nisan dedim ama aksam ayni gun aksami servis gostergen olmuyor dedi bana telefonda :( 300 tl ye cikma gosterge bulduk istersen onu takalim dediler:( Aglamak istiyorum....sizede boyle olmasin sonra:salut: :salut:

allahtan kablolardan damlayan naylon ve bılımun ateş parçacıkları FAYANS'I yakmamış ve karartmamış:p

bu arada şakaydı dimi bu yazıı??
bende matrak geçmeye çalışıyorum ama:silent:

Siz gecin dalganizi yaw ben hanima bir 1 NISAN sakasi yaptim hatta bu saka terse donermi dedim ve dakika 91 gol....bana ters dondu.sakamda su idi motosikletimin gostergesi tamire gitmisdi yapilacakdi bende hanima gun itibari ile saka yapiyim dedim actim telefonu ve gosterge bayagi pahali tutuyormus onarimi dedim ne kadar dedi 500 gibi fiyat verdiler dedim...yutkundu filan neyse uzatmadim 1 nisan dedim ama aksam ayni gun aksami servis gostergen olmuyor dedi bana telefonda :( 300 tl ye cikma gosterge bulduk istersen onu takalim dediler:( Aglamak istiyorum....sizede boyle olmasin sonra:salut: :salut:

Kötü olmuş geçmiş olsun :):)

bir yerlerde bu resimlere denk gelinmiş sanırım. Şaka ondan sonra planlanmış. Atlanılan bazı hususlar var; mesela motorun deposu paslanmış. 1-2 günde okadar çok paslanma olmaz bence.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar