seçim bitti bahar geldi gezi vaktiiiii
Merhaba arkadaşlar,:rendeer:
Nikelajlı koruma demiri almak istiyorum ankara veya gaziantepte önerebileceğiniz bir yer var mı?
Ayrıca rialli marka ybr parçaları satan bir site var, burdan almıştım linki; ordan alışveriş yapan oldu mu? Bizim ilçedeki dükkana göre baya bi ucuza parçalar var.
Merhaba arkadaşlar,:rendeer:
Nikelajlı koruma demiri almak istiyorum ankara veya gaziantepte önerebileceğiniz bir yer var mı?
Ayrıca rialli marka ybr parçaları satan bir site var, burdan almıştım linki; ordan alışveriş yapan oldu mu? Bizim ilçedeki dükkana göre baya bi ucuza parçalar var.
seçim bitti bahar geldi gezi vaktiiiii
dün elinde jant la nereye gidiyodun. jantı falanmı patlattın
<arkadaşlar sisler için hiç bi yorum yok... okadarmı kötü oldu.... yoksa güzelmi oldu......
yok yav fazladan cant buldum onu götürüyordum motorla. :cherry:
madem gördün bir seslensene yahu...
yav 250 liralık jant bulunurmu. hele ybr jantı. benim ödüm kopuyo kasise sert girdimmi atıklık falan yapar diye. ybr de her bi motorda olmayan mükemmel bi denge var.
bosh marka aküm de su kalmamıştı saf su koyduk bir hafta idare etti. sora tekrar hiç su kalmamış:silent:
aküyü değiştirdik 70tl ye yuasa akü aldık. umarım sorun aküdeymiştirdi yeni akününde suyunu bitirmez
motor ekiz tavukçunun ordaydı bende uzay çatının ordaydım seslenmeye fırsat olmadı geçip gittin. janttaki atıklık düzeltilebiliyomu? tel jantın bu yönünü seviyom bi akort ayarı tamam. ama tip yok işte
tavşanlı vakıfa uğrayamıyom gelsek belki çalarız kapını inşallah
ana sayfaya baksana hakkında şikayet var
Herkese selamlar kazasiz surusler diliyorum.
Arkadaslar Yamaha YBR 125 e yol lastigi yerine disli- cross lastigi deneyen var mi? Nedir dusunceniz?
:queen:
anladım ben onu
ön fren mutlaka kullanmalısın.bizim motorun arka freni çok zor tutuyo. bitmiştir değiştirem dedik senin çıkardın balatalarla karşılaştırdık baya etli çıktı bizim balatalar. frenin tam tutması için baya güç harcamak gerekiyor, oda tam manasıyla tutmuyor. motor kızaklamıyor. bu motorların hepsimi böyle yoksa benimki arızalımı. motorda ön freni mecburen kullanıyorum herkesin öylemi:silent: